19-aastane suunamudija Sofia Matvejev õpetab tissimehi: mul pole nii suur lett, mida näidata

Getter Adeele Tamm
, reporter-toimetaja
Copy

Noor juutuuber ja suunamudija Sofia Matvejev (19) sai hiljaaegu ebameeldiva kommentaari ühelt oma jälgijat, kes nimetas teda pesulauaks. Matvejev otsustas nüüd pikemalt sel teemal sotsiaalmeedias arvamust avaldada. 

«Nimelt naiseks olemine on tegelikult suhteliselt raske, mõtlen selle all välimust! Hetkel on paljud noored kutid või poisid vanuses 11 kuni 16 sellised kõvad vennad, et küll on nende jaoks mõned neiud pesulauad ja teised piimariiulid. Mis neile üldse sobib ja mida nad üldse siis tahavad?» arutleb neiu. 

Matvejev ütleb, et siia ilma tulles ei saa valida, millise kehaga sünnitakse. «Teiseks, mis vahet seal on, milline rind kellelgi on. Kas see muudab kuidagi inimest ennast (seest näiteks), rind ei määra ju tegelikult mitte midagi. Kolmandaks, kõikidel naistel on näiteks ka rinnad erineva suurusega ja see on täiesti okei. Osal on vahet rohkem märgata, osal ei ole märgata. Ka meestel on ju üks nibu kõrgemal kui teine.»

Suunamudija tunnistab, et talle pole loodus suuri rindasid andnud, kuid teda see ei huvita. «Ma olen õppinud ennast armastama sellisena ja mingi väikese poisi arvamus mind ei huvita ja ka teiste meeste! Mul on mees olemas juba pea kolm aastat ja ta on rahul nende rindadega, mis mul on! Ta ei ole õnneks mingi rinna peal väljas, vaid tahab elust rohkem kui mingit pepsi või tissi.»

Kommentaarile mõeldes mõistabki Matvejev, et teismelistel poistel on vaja veel veidi kasvada ja areneda. «Mida vanemaks saate, seda rohkem ma loodan, et hakkate mõistma seda kõike! Te ei leia endale nii naist, kui te vaatate ainult, et naisel oleks selline rind, nagu soovite, ja selline pepu ja üldiselt keha, mida sooviksite.»

Sofia Matvejevi poiss-sõber Aleksander Murutar on ajakirjanik Kati Saara Borodina-Murutari poeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles