ŠOKK ⟩ Suurbritannia üks nooremaid lotovõitjaid suri kõigest 23-aastasena

Elu24
Copy
Noore Suurbritannia lotovõitja ootamatu surm
Noore Suurbritannia lotovõitja ootamatu surm Foto: Kuvatõmmis The Sun lehelt.

Kui 16-aastane Callum Fitzpatrick oma tädi lapsi hoidis, sai ta teada elumuutvast uudisest: tema lotopileti numbrid tõid talle võidu! Noormees suri aga ootamatult möödunud nädalal.

2014. aastal 390 000 naela võitnud poisist sai Suurbritannia üks nooremaid lotovõitjaid. Callum töötas Ballymartinis vanemate toidupoes. Võidetud summa eest plaanis ta osta auto ning minna vaatama oma lemmiku jalgpalliklubi Manchester United mängu.

Möödunud teisipäeval suri aga noormees teadmata põhjusel, olles vaid 23-aastane. Callumi õde Tierna Fitzpatrick mälestas Facebookis lahkunud venda: «Parim sõber ja vend, keda eal soovida. Sa ei saa kunagi teada, kui väga me sind armastasime.»

Callum mängis kohalikus jalgpalliklubis Ballymartin GAC. Klubi pressiesindaja sõnas, et kogu Ballymartini kogukond ja naabruskond on šokeeritud ja südamest murtud sellepärast, mis nende sõbra ja meeskonnaliikmega juhtus.

Sõpradel jätkus noormehe meenutamiseks vaid häid sõnu. «Ta oli imeline, intelligente, suurepärane sõber ja meeskonnakaaslane, hämmastav inimene nii seest kui väljast.»

Kodune jalgpalliklubi keelas austusavalduse eesmärgil väljakul mängimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles