Ülekaalus või võrratu: USA lauljatari bikiinikeha pani netirahva kihama

Elu24
Copy
Lauljatar Camila Cabello 2018. aastal.
Lauljatar Camila Cabello 2018. aastal. Foto: Andreas Hübner/imago/Future Image/Scanpix

USA lauljatar Camila Cabello (24) jäi paparatsodele silma, kui ta veetis oma lauljast kallima Shawn Mendesiga Miami rannas mõnusalt aega. Lauljanna bikiinipildid läksid aga sotsiaalmeedias lendu ja panid netirahva kihama. 

Tüdrukutebändiga Fifth Harmony tuntuks saanud Camila Cabello alustas 2016. aastal soolokarjääri. 2019. aastal tuli ta välja looga «Senorita», kus tegi kaasa ka Cabello tulevane kallim Shawn Mendes, ja singliga põrutas lauljatar edetabelite tippu. 

Sel aastal proovib Cabello algust teha ka näitlemisega, kehastades järjekordses «Tuhkatriinu» filmis peategelast.

Küll aga pole muusika ega tulevane näitlejakarjäär see, millest juuni alguses sotsiaalmeedias Cabelloga seoses räägiti. Netirahvale jäid silma hoopis lauljatari bikiinipildid.

Miami rannas koos kallimaga aega veetnud Cabello paparatsopildid läksid sotsiaalmeedias lendu, vahendab Fox News. Tundub, et nii mõnigi ei olnud rahul sellega, mida piltidel nägi, ning jättis endast maha negatiivse kommentaari.

«Mis Camila Cabelloga juhtus, ta näeb...» alustas keegi Twitteris ja täpsustas hiljem: «Ta on hiiglaslik, appi, ta oli varem nii peenike.»

Page Six postitas Youtube'i video pealkirjaga «Camila Cabello näitab Miami rannas oma kurve». Selle all kommenteeris keegi: «Kurve? Kas see on nüüd leebem asendus sõnale paks?» Tema kommentaarile jäetud vastuse alla lisas sama kasutaja: «Ta ei ole haiglaselt rasvunud, aga ta võiks vähemalt seitse kilo alla võtta.»

Halvustavate kommentaaride asemel oli aga sotsiaalmeedias ülekaalukalt neid, kes Cabello ja tema keha kaitseks välja astusid. 

«Kas Camila Cabello on nüüd paks, sest tal on natuke kõht ees? Püha jumal. Me loome põlvkonda inimestest, kes pole oma kehaga rahul, sest järsku kuskil otsustati, et me oleme tehtud plastikust,» kommenteeris keegi Twitteris.

«Ta on võrratu,» kommenteeriti Cabello bikiinipilte Instagramis.

«Ma armastan neid paparatsopilte, kus Camila Cabello on rannas, sest ta ei ole Instagrami-täiuslik ja tema keha näeb välja nagu minu keha, kui paparatsod minust rannas pilte teeks. Ma ei tea, on tore näha päris kehasid,» kirjutati lauljatari bikiinipiltide kohta. 

Veel üks kommenteerija tõi välja, et miljonitele tüdrukutele on Cabello figuur julgustav, sest see pole «täiuslikuks» töödeldud, vaid normaalne keha. «Kujutage ette, kui kuulsused seda normaliseeriks, selle mõju oleks ilus,» lisas ta lõpetuseks.

Sotsiaalmeediasse paisatud positiivne tagasiside jäi silma ka lauljatarile endale, kes oma fänne tänas. «Aitäh armastuse eest eile ja täna, armastan teid,» kirjutas Cabello Instagrami-loos.

See pole esimene kord, kui Cabello bikiinikeha netikiusajatele silma jääb. 2019. aasta augustis märkas Cabello sotsiaalmeedias oma bikiinipilte koos ebasobiliku pealkirjaga, vahendab US Magazine

«Algselt, ausalt tundsin ennast ebakindlalt ainuüksi siis, kui kujutasin ette, kuidas sellised pildid minust välja näeksid. Oh, ei, mu tselluliit! Ma ei tõmmanud oma kõhtu sisse,» kirjutas Cabello pea kaks aastat tagasi. «Aga siis ma mõistsin, et muidugi on need halvad pildid, muidugi on need halvad nurgad, mu keha ei ole tehtud kivist või ainult musklist.»

«Kurb on see, et noored tüdrukud, kes kasvavad üles pilditöötlusega maailmas, otsivad täiuslikkust, mida ei eksisteeri,» tõdes lauljatar kurvastusega. «Nad näevad pidevalt töödeldud pilte ja mõtlevad, et see on reaalsus. Kõigi silmad harjuvad ära silutud nahaga ja järsku kõik arvavad, et see on norm?!! See ei ole. See on võlts. Ja võltsist on saamas reaalsus. Meil on täielikult ebarealistlik arusaam naiste kehadest. Tüdrukud, tselluliit on normaalne, rasv on normaalne. See on ilus ja loomulik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles