Lauljatar Beatrice meenutab Koit Toomega musavideo filmimist: ta oli nagu hiiglane kahe pisikese tüdruku kõrval

Elu24
Copy
Lauljatar Beatrice.
Lauljatar Beatrice. Foto: Erakogu

Noor lauljatar Beatrice avaldas uue loo «Ullalla», mille videos saab näha ka eestlaste lemmikut Koit Toomet.

Kaasahaarav ja suvine on laul muuseas ka tänavune «Suvereporteri» tunnuslugu. «Ullalla» muusikavideos üles astuv Koit Toome seekord siiski laulja rollis pole.

Beatrice meenutab muusikavideo filmimiselt mitmeid huvitavaid seiku, mis seotud just autostseenide filmimisega. «Üks inglane hüppas valgusfoori juures autost maha ja jooksis meie juurde, et kaamerasse «tsau» öelda,» meenutab lauljatar.

«Kui filmisime kaadrit, kuidas Koit autosse hüppas, siis ta hüppas üle tüdrukute ja kui istus, siis tegime nalja, et ta on nagu hiiglane kahe pisikese tüdruku kõrval,» naerab Beatrice. Lõpuks just see kaader videosse läkski. «Natuke kohmakas, aga samas kõige ägedam ja loomulikum. See osutuski kõige paremaks kaadriks,» ütleb Beatrice.

Noore lauljatari uue singli «Ullalla» muusika autor on Karl-Ander Reismann ning sõnade autor Vahur Valgmaa, kes on ühtlasi ka loo video režissöör. Beatrice kirjeldab uut lugu järgnevalt: «See on mõnus tempokas laul, mis räägib suvest, armastusest ja vabadustundest, mis suvega kaasneb. Loodan et kõik eestlased saavad suvel selle loo saatel tantsida».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles