KUULA ÜLE ⟩ Uus lugu supergrupilt Gram-Of-Fun ja Saksa muusikult HUEBYE

MUSA portaal
Copy
Gram-of-Fun
Gram-of-Fun Foto: Pressifoto/Ako Lehemets

Gram-Of-Fun feat. HUEBYE uus lugu „Halo“ räägib suhte lõpufaasis armastava suhtumise säilitamisest. Loo pealkiri rõhub soovile lõpetada suhe säilitades hea energia partnerite vahel isegi siis, kui teed lähevad lahku.

Muusika sündis Berliinis Gram-Of-Funi liikme Martin Kuudi ja saksa artisti Thomas Huebner õpingute ristumisel. «Mu peas keris olukord, kus suhe on murdumise äärel ja paar istub koos diivanil, tundes end halvasti sellepärast, kuidas suhe on kulgenud. Oma südameis teavad nad juba, et suhe on lõppemas, aga oma mõtetes sõdivad nad endiselt oma frustratsiooni ja tunnetega, mis neil on teineteise vastu,» kirjeldab saksa artist HUEBYE laulu sõnade tagamaid.

«HUEBYE sõnul on see väga universaalne olukord, kui mingi suhe on oma aja ära elanud ning tuleb osata sellest tervislikult lahti lasta,» lisab üks loo autor Martin Kuut. «Ta rõhutab, et keset seda rasket perioodi on oluline säilitada lootusrikkust tuleviku suhtes ning lasta sel tundel südant kergendada ja kanda läbi protsessi, mil tunneme valu ja leina. Loo kerge sound kannab endas seda kerget lootuse tunnet, samal ajal kui sõnad tekitavad melanhoolse ja reflekteeriva õhustiku.»

Saksa artist HUEBYE
Saksa artist HUEBYE Foto: Pressifoto

HUEBYE on Saksamaalt pärit muusik, kes on 18. eluaastast peale olnud lummatud muusika kirjutamise protsessist. Õppinud Austraalias laulukirjutamist, tegeleb ta nüüd igapäevaselt muusika kirjutamisega ning oma stiili avastamisega. Sattudes Berliinis muusika produtseerimise õpingutel kokku Martin Kuudiga, sündis „Halo“ muusikaline pool. Hiljem kirjutas HUEBYE ka loole sõnad.

Gram-Of-Fun (GOF) on mitmekülgse helikeelega Eesti super-grupp ja sõpruskond, kus musitseerivad Kristel Aaslaid, Martin Kuut, Kostja Tsõbulevski, Raul Ojamaa, Phil (Dr.PhilGood) Nikolajev ja Jaan Jaago.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles