DRAMAATILINE KAADER Maha põlenud Eesti veok ajas pealtvaataja paanikasse: tule välja sealt! (5)

Elu24
Copy
Foto: Ekrānuzņēmums

Ärev video näitab, kuidas Eesti numbrimärgiga veok rattast alguse saanud põlengu käigus leekidesse mattub. Samas tegutseb juht seal sees, et oma asju päästa.

Liiklejate gruppi Ez-Dunõ jõudis video, kus Eesti päritolu haagisega veoauto lootusetult maha põleb. Rahvusvahelisse veokijuhtide gruppi postitatud klipil võib näha, kuidas parempoolne ratas on leekides.

Samal ajal üritab veoki juht kabiinist oma asju päästa. «Tule välja!» karjub video autor talle korduvalt, kuid juht jätkab päästetöid. Videos kõlab saksakeelne hõige, kuid postitaja ise on nähtavast USAst pärit.

Grupi liikmed avaldavad aga üllatust, et ka pealtvaatajad ei üritanud seda kustutada. Ka juht oleks võinud nende väitel treiöeri lahti haakida, et see põlengust eemale saada.

Paari minuti pikkuse klipi jooksul neelabki tuli terve kabiini, paisates süsimusta tossu taeva poole. Pöördusime juhtunu asukoha täpsustamiseks ka postitaja Todd Ivleri poole ning lisame täpsustuse esimesel võimalusel.

MAN marki veok ise on numbrimärgi järgi tõesti Eestis arvel. See on ülevaatuse läbinud Põlvamaal rahvusvaheliste vedudega tegelevas firmas Haugas OÜ, kuid pole teada, kas auto on ka selle firma omanduses.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles