PILDID ⟩ Sisulooja Liisa Pärnpuu sai koju jõudes kreepsu: ​nägin reaalselt, kuidas mingi asi läks külmkapi alla!

Elu24
Copy
Liisa Pärnpuu/Elu24 kollaaž.
Liisa Pärnpuu/Elu24 kollaaž. Foto: Youtube/Liisa Pärnpuu

Sisulooja ja juutuuber Liisa Pärnpuu sai ehmatava kogemuse võrra rikkamaks, kui tema tuppa eksis madu. Kuna päikeseliste ilmadega hoiab ta sageli lahti veranda ust, siis sealt tõenäoliselt roomaja tuppa pääseski.

Sisulooja elab looduskaunis kohas, kus on täitsa tavapärane, et maja läheduses liiguvad loomad. Küll aga pole see nii tore, kui loomad tuppa satuvad. «Täna ei ole enam üldse nii naljakas, kui eile, kui meil oli see lind toas. Ma tulin tuppa ja ma nägin reaalselt, kuidas mingi asi läks külmkapi alla ja see on madu. Kujutad ette, et sul on uss toas…» rääkis suure ehmatuse saanud Liisa Pärnpuu. Päev enne pääses tuppa linnuke, kelle majast välja saamiseks läks omajagu aega.

Liisa otsustas pärast ussi märkamist oodata vähemalt poolteist tundi elukaaslast köögisaare peal. «Me ei tea, kas see on nastik või rästik, sest nad võivad olla päris sarnased. Ma olen helistanud kümnele numbrile ka ja kõik on, et «ma ei tea, helistage sellele numbrile, äkki nad saavad aidata, aga võiksite ise ta sealt välja saada,»» jutustas Liisa.

Copy
Tagasi üles