FOTOD ⟩ Seksikas kamp: Liza Lind lubab oma uue fänniäpi avada aasta kuumima peoga

Elu24
Copy
18. juunil avatakse eksklusiivse peoga uus fänniplatvorm Desyr. Ees Justin McNairn ja Timur-David Šurpik, taga vasakult Liza Lind, Marit Mark ja Silvia-Kairet Põld ehk Cryptoempress.
18. juunil avatakse eksklusiivse peoga uus fänniplatvorm Desyr. Ees Justin McNairn ja Timur-David Šurpik, taga vasakult Liza Lind, Marit Mark ja Silvia-Kairet Põld ehk Cryptoempress. Foto: Erakogu

Nädala alguses torkas Instagramis silma, et ühte paika kogunes erakordselt seksikas seltskond, kust ei puudunud maailmarändur Liza Lind ja Eesti nõutuim meesstrippar Justin McNairn. Elu24 uuris, mis nii kireva kamba kokku tõi.

Selgub, et seksika seltskonna kutsus kokku instamodell ja maailmarändur Liza Lind, kes rääkis Elu24-le juba aprilli keskpaigas, et paneb püsti fänniplatvormi nimega Desyr. Nüüd on aeg jõudnud nii kaugele, et plaanitakse uhket avapidu. Huvi äratamiseks on aga vaja reklaampilte ning just nende jaoks esmaspäeval kogunetigi.

«Kaadritagused pildid, mida võis Instagramist näha, olid Desyri äpi avapeo pildistamiselt,» selgitas Elu24-le erootikamodell Marit Mark, kes on meie lugejatele tuttav mewalking.com-i duost. Ka Marit tegutseb Desyri platvormil ja poseeris seksikatel piltidel.

Lisaks temale, Lizale ja strippar Justinile oli kohal ka onlyfansitar Cryptoempress ehk Silvia-Kairet Põld.

18. juunil avatakse eksklusiivse peoga uus fänniplatvorm Desyr. Pildil Silvia-Kairet Põld ehk Cryptoempress.
18. juunil avatakse eksklusiivse peoga uus fänniplatvorm Desyr. Pildil Silvia-Kairet Põld ehk Cryptoempress. Foto: Erakogu

Selgub, et seksikad kaadrid on alles eelsoojenduseks sellele, mis lähinädalatel juhtuma hakkab. Desyri äpi suur avapidu toimub kahe nädala pärast. «Täpsemalt veel avalikustada ei saa, mis 18. juunil saama hakkab, kuid nii palju võime lubada, et see saab olema midagi pöörast ja täiesti enneolematut!» õrritab Marit.

Eksklusiivsele üritusele pääseb vaid salapärase «võtmekese» abil, kuid veel pole teada, kuidas huvilised selle kätte võiksid saada. Seda infot lubatakse sotsiaalmeedias jagada juba õige pea. Mariti sõnul tuleb pidu seksikas ja unustamatu.

18. juunil avatakse eksklusiivse peoga uus fänniplatvorm Desyr. Ees Marit Mark ja Silvia-Kairet Põld ehk Cryptoempress, taga Justin McNairn ja Timur-David Šurpik.
18. juunil avatakse eksklusiivse peoga uus fänniplatvorm Desyr. Ees Marit Mark ja Silvia-Kairet Põld ehk Cryptoempress, taga Justin McNairn ja Timur-David Šurpik. Foto: Erakogu

Liza Lind annab sellele jutule vaid vunki juurde. «Pange end valmis aasta (võib-olla kõigi aegade) kõige kuumemaks ja eksklusiivsemaks peoks,» reklaamis ta Instagrami-loos.

Uue fänniplatvormi kohta saad pikemalt lugeda SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles