VAATA ⟩ Festivalisuvi sai veelgi lisa: Sack von Sound augustis Sakus

MUSA portaal
Copy
Sack von Sound 2020 festival Sakus.
Sack von Sound 2020 festival Sakus. Foto: Raul Ollo

Augustis leiab taas Saku mõisapargis aset muusikafestival Sack von Sound, mis toob kohale Eesti tipptegijad ning maailmakuulsad artistid Hollandist ja Argentiinast. Seekordne festival toimub 19.–21. augustini.

Selleaastase programmi teevad ainulaadseks suurejoonelised välisesinejad, keda oodatakse sel korral Hollandist ja Argentiinast. 19. augustil astub üles maailmakuulus bänd Kraak & Smaak kuueliikmelise laiendatud live-koosseisuga. Kraak & Smaak on esinenud maailma suurimatel festivalidel, nagu Suurbritannias toimuv Glastonbury ja USAs toimuv Coachella. Ansambel on varem esinenud Disco Tallinna üritustel.

Sack von Sound 2020 festival Sakus.
Sack von Sound 2020 festival Sakus. Foto: Raul Ollo

21. augustil astub publiku ette Argentiina džässilegend Karen Souza bändiga, kelle uusversioonid on vallutanud miljonite südamed. Koosseis annab Baltikumis erilise ja ainukordse täispika kontserdi sümfooniaorkestriga. «Praegustes tingimustes tundub välisesinejate toomine väga erilise ja eksklusiivsena. Usun, et rahvas on sama põnevil nagu meie ise,» lisab festivali peakorraldaja Tõnno Piigli.

Kui eelmisel aastal toodi rahvani suurejooneline Kristjan Järvi ja NOËPI erikontsert ÜENSO orkestriga, siis ka sellel aastal üllatatakse publikut sarnase projektiga. Tänavu osaleb selles Eesti armastatuim ansambel Ewert and The Two Dragons. Nende tuntumad lood tulevad esitusele sümfooniaorkestri saatel ennekuulmatul kujul. 2021. aastal tähistab bänd kümne aasta möödumist albumi «Good Man Down» ilmumisest.

Ewert & The Two Dragnos
Ewert & The Two Dragnos Foto: Sander Ilvest / Scanpix

Lisaks toimuvad tasuta kontserdid nii suurtele kui väikestele. Täpne ajakava selgub festivali lähenedes. Kirja on end pannud Saku noortebänd Mini Beat, orkester Saku Mandoliinid, segakoor Tuljak, rahvatantsijad. Lastekontserdil osalevad Piip, Tuut, laululapsed ning Tõnis Tüüri bänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles