Kaja Kallase töövarjud jäid oma päevaga igati rahule: ma arvan, et ta on parim peaminister

Elu24
Copy
Kaja Kallase pressikonverents 1. juunil.
Kaja Kallase pressikonverents 1. juunil. Foto: Herman-Erik Isop

Eesti peaministril Kaja Kallasel käisid eile töövarjuks kaks poliitikahuvilist noort, kel oli peale pikka ja tegusat päeva jagada vaid häid emotsioone. 

«Mõni päikseline päev tuleb asjalike ja vahvate varjudega. Minu tänast päeva saatsid töövarjud Alexander Narvast ja Laura Sofie Tallinnast,» kirjutas Kaja Kallas Instagramis. 

Muljeid töövarjupäeva kohta jagas Facebookis ka üks noortest. «Mul on suur au, et mulle avanes väga ootamatult võimalus olla Eesti peaministri Kaja Kallase töövari. Sain lähedalt näha, kui keerulise ja hoogsa tööga on tegemist, kus tuleb alati, olenemata olukorrast, teha valik või kindel otsus,» kirjutas Laura Sofie.

Tüdrukul oli rõõm saada osa Kallase eksklusiivsetest kohtumistest ja tema kõikidest tegemistest. «Kaja Kallas on 100 protsenti inimene, kellele üles vaatan ja sügavalt austan. Veel kord aitäh Kajale ja tema ägedale tiimile, kes minu ja Alexandri päeva väga toredaks tegid,» lõppes postitus. 

Noored rääkisid oma päevast ka väikses videoklipis, mida Kaja Kallas jagas. «Kõige põnevam asi oli see, et ta lihtsalt jõuab nii palju. Kogu aeg olid järjest kohtumised, erinevad teemad ja kõiges ta oli kompetentne,» ütles Laura. Ka Alexanderi sõnul oli see väga põnev ja kasulik kogemus. «Kaja Kallasel on nii palju energiat ja ma arvan, et ta on parim peaminister,» jutustas noormees. «Eesti naispeaminister,» lisas jutu jätkuks Laura Sofie.  

Vaata pilti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles