Elisa Kolk tegi pisikese, kuid tähendusliku heateo: seda hetke nähes lihtsalt pidin sekkuma!

Elu24
Copy
Lauljatar Elisa Kolk.
Lauljatar Elisa Kolk. Foto: Erakogu

Poejärjekorras seistes nägi Elisa Kolk (23), artistinimega Elysa, võimalust teha väike heategu ja aidata pisikest poissi, kes kassas täbarasse olukorda jäi. 

Eesti laulja ja laulukirjutaja Elisa Kolk tõdes, et ei käi toidupoodides küll väga tihti, kuid eile ta sinna siiski sattus. «Järjekorras oodates seisis mu ees noor poiss, kes süüa otsis, kuid kellel ei olnud piisavalt raha. Kassapidaja ütles talle nii külmalt, et sa pead mõned asjad tagasi panema,» meenutas Elisa. Lauljatar tõdes, et ei suutnud seal lihtsalt niisama seista ja soetas poisile asjad, mille jaoks raha vajaka jäi. Poiss olevat olnud väga rõõmus. 

Elisa rääkis Elu24-le, et palus asjad tema arvele panna, kui nägi, et poiss hakkas neid tagasi panema. «Ta oli küll kohkunud ja pisut ebalevalt noogutas. Siis andsin talle asjad ja ta tänas mind,» sõnas lauljatar, kelle sõnul ostis poiss klassikalisi laste asju – kommi ja muud. 

Elisa sõnul meeldivad talle väga lapsed ja seda just seetõttu, et ta on ka ise suures suguvõsas üles kasvanud. «Väiksed lapsed teevad alati mu südame nii soojaks!» tõdes ta. 

Tee ka sina iga päev kasvõi väike heategu ja lõbus tuju on tagatud nii sinule kui ka heateo osaks saanud inimesele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles