Videointervjuu EMEA 2021 korraldaja Ave Tölpt: muusikaettevõtluses kestab kriis senini

MUSA portaal
Copy
Music Estonia juht Ave Tölpt
Music Estonia juht Ave Tölpt Foto: Pressifoto

11. juunil selguvad Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2021 võitjad. Sel puhul palus Piletilevi kaamera ette tänavused nominendid, kes enda tegemisi ja muusikatööstuse telgitaguseid tutvustavad. Järgemööda avalduvad videointervjuud MUSA portaalis.

Videocast’i avab intervjuu Music Estonia juhi Ave Tölptiga. Music Estonia on tänavu EMEA peakorraldaja.

Ave Tölpti sõnul on seitsmendat korda toimuv EMEA muusikaettevõtluse tugistruktuuride esiletõstmise seisukohast oluline, eriti pärast möödunud kriisiaastat, mis tegelikult siiani mingil moel kestab. «On tähtis, et valdkond ja need inimesed, kes moodustavad muusikavaldkonna võrgustiku – muusikasündmuste korraldajad, kontserdipaigad, manager’id, produtsendid ja paljud teised –, jõuaksid avalikkuse ette.» Music Estonia juht lisab, et EMEA eesmärk on tunnustada nii inimesi, meeskondi kui ka ettevõtteid, kes valdkonnas tegutsevad. Tänavu esitatigi EMEA-le nii üksikisikust kandidaate kui ka terveid meeskondi, kokku üle 250 kandidaadi.
 

«Võimsad elamused, mida meie ja teised piletiostjad otsime, luuakse paljude inimeste koostöös, kes esmapilgul väljagi ei paista: valgustajad, lavameistrid, helitehnikud ja paljud teised. Nähes, kui suur hulk inimesi kontserdikorralduses kannatasid piirangute mõju käes ja sellest tulenevalt tuligi mõte muusikavaldkonda ja sealseid inimesi laiemale publikule tutvustada,» räägib Piletilevi turundusspetsialist Kadi Haljand. «Piletilevi arvates on väga oluline, et see valdkond oleks nähtav ja toimiv ning toetame EMEA-d juba teist aastat. Nüüd on meil võimalik tutvustada pulbikule muusikatööstust ja nende imeliste elamuste tekkimise masinavärki.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles