Jennifer Aniston sõprade taaskohtumisest: saime isegi Courtneyl silmad märjaks!

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Courteney Cox ja Jennifer Aniston.
Courteney Cox ja Jennifer Aniston. Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix

Ülimenukas komöödiasarjas «Sõbrad» Rachel Greeni kehastanud Jennifer Aniston kirjeldab, kui võimsad emotsioonid teda sõprade naasmise järel valdasid.

«Sõprade» fännid on aastaid lootnud, et näevad oma lemmikuid taas koos ekraanil ja 17 aasta pikkuse vahe järel see juhtuski. «Friends: The Reunion» tuli välja tänavu mais ning täispikas filmis võib näha kõigile juba tuttavaid kohti ja isegi rekvisiite. Ka näitlejates tekitasid tuttavad asjad tugevaid emotsioone.

«See on mingis mõttes nagu löök südamesse. Ma usun, et see oli meie kõigi jaoks. Saime isegi Courtneyl silmad märjaks,» rääkis Aniston ajakirjale Mirror. Ta kirjeldab taasühinemist kui ajas rändamist. «Aeg oleks justkui seisma jäänud. See on hea, aga see on ka südant lõhestav.»

Aasta 2021. Kaader filmist «Friends: The Reunion».
Aasta 2021. Kaader filmist «Friends: The Reunion». Foto: Terence Patrick/AP/Scanpix

Anistoni karjäär sai tuult tiibadesse just siis, kui komöödiasari «Sõbrad» 17 aastat tagasi lõppes ning ta hakkas saama rolle populaarsetes filmides, eesotsas linateostega «Marley and Me», «Horrible Bosses» ja «We are the Miller’s».

Aasta 1999. «Sõprade» sarja osatäitjad punasel vaibal. Vasakult Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry ja David Schwimmer.
Aasta 1999. «Sõprade» sarja osatäitjad punasel vaibal. Vasakult Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry ja David Schwimmer. Foto: All Action/EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles