MILLINE MÄNG! ⟩ Anett Kontaveit võitis Pariisis dramaatilise matši Šveitsi kolmanda reketi vastu

Elu24
Copy
Eesti tennisemängija Anett Kontaveit pidi täna rohkem kui kaks tundi roppu vaeva nägema, et Prantsusmaa lahtistel teise ringi jõuda.
Eesti tennisemängija Anett Kontaveit pidi täna rohkem kui kaks tundi roppu vaeva nägema, et Prantsusmaa lahtistel teise ringi jõuda. Foto: Yoan Valat/EPA/Scanpix

Eesti naiste tennise esinumber Anett Kontaveit päästis teisipäeva pärastlõunal Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste avaringis Viktorija Golubici vastu matšpalli ning sammus raske 6:7 (4), 7:6 (5), 6:0 võiduga teise ringi.

Kolme viimase aasta jooksul esimest korda jõudis Anett Kontaveit (WTA 30.) Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel avaringist edasi. Ja veel millise mängu järel!

Esimese setis seisul 3:1 tundus eestlanna jaoks mäng Viktorija Golubiciga kulgevat oodatud rütmis: Kontaveit võitis pallingugeimid nulliga ja kuigi ühes tõrjegeimis tegi paar lihtsat viga, suutis neljandas geimis tõrje kirja saada. Aga viiendat geimi alustas Eesti mängija topeltveaga ning ei saanudki enam mängu sisse. Golubic hakkas mängima kavalamalt ja efektiivsemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles