REKLAAMIPÄRL Rakvere spaahotelli nutikas lahendus: tulge AQVAktsineerima!

Elu24
Copy
Tiksub vaikselt kahe tuhande kahekümne esimesse: aastavahetus on tänavu Aqva hotellis ja spaas vaikne aeg.
Tiksub vaikselt kahe tuhande kahekümne esimesse: aastavahetus on tänavu Aqva hotellis ja spaas vaikne aeg. Foto: Marianne Loorents

Rakvere hotell ja spaa AQVA pakub oma klientidele puhkusedoose. Reklaamipärl on saanud sotsiaalmeedias hulgaliselt postiivset vastukaja ja reklaami päevakajalisus toob suule lausa väikse muige. 

«Pakume soodsalt AQVAktsiinipuhkust,» reklaamib Rakveres asuv AQVA spaahotell. Tulles puhkama juunis, on esimene doos pühapäevast neljapäevani miinus 25 protsenti. Külastades hotelli taas septembris, saab teise doosi pühapäevast reedeni 30 protsenti soodsamalt. 

«Hotelli registreerimisel saad kaasa teise doosi flaieri: majutuse soodustus -30%, mis kehtib majutuseks 2021 septembrikuus v.a. laupäev kõikidele toatüüpidele,» selgub AQVA kodulehel. 

«Vat sellist vaktsiini ma oleks juba nõus võtma» ja «Vajan ka seda vaktsiini ja suuremas koguses» kirjutati reklaami kommentaariumis. Mitmed kiitsid ka hotelli päevakajalist ideed: «Väga hästi välja mōeldud reklaam!».

Reklaamfotol poseerib roosades kinnastes süstlaga töötaja, kes valmis puhkajaid vastu võtma. Vaata nutikat reklaami allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles