Pearu Paulus õpetas publikule tantsusamme ja lubab 2 Quick Starti kuulajatele õige pea ka midagi uut

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy

Pool aastat lavalaudadelt eemal olnud Pearu Paulus andis eile Siidrifarmis akustilise kontserti, kuid mees oli endiselt kui kala vees ning õhtust ei puudunud ka nalja ja naeru.

Pauluse sõnul, esines ta viimati laval 28. novembril ja laulmisega peale seda polnud ta tegelenud lausa neli kuud. «Mida reaalsemaks läks see, et saab laulma hakata, hakkasin kodus harjutama jälle,» tõdes mees.

Küll aga kasutas 2 Quick Starti meeskond pikka pausi kasulikult ära, nagu ka paljud teised ning Pauluse sõnul on õige pea ka midagi uut nende esituses tulemas.

Eilset kontserti oli tulnud kuulama inimesed üle Eesti, isegi Sillamäelt ja oli näha, et õhtut nautis Paulus täiel rinnal, sest kontserti lõpus ei lahkunud ta lavalt nii kiiresti, kui tavaliselt, vaid hakkas hoopis rahvale tantsusamme õpetama ja laulis edasi.

Pearu Paulus Siidrifarmis akustilist kontserti andmas.
Pearu Paulus Siidrifarmis akustilist kontserti andmas. Foto: Heveli Veersalu/ Elu24

Ka huumori meel polnud poole aastaga kaduma läinud.

«Aitäh, lihtsalt väga ammu pole seda kuulnud,» tänas artist teda suure aplausiga lavale tagasi kutsunud publikut. Järsku kõlas samal ajal publiku seast nalja pärast hüüe «Everybody,» vihjates Eesti eurolaulule, kuid ansambel ei jäänud neile võlgu ning alustaski kuulsa loo mängimisega. «See lugu mu repertuaari õnneks ei kuulu,» katkestas Paulus koheselt rõõmuhõisked, kuid publik andis mõista, et õige pea võiks Paulus seda ikkagi ka esitada.

Siidrifarmi omaniku sõnul, on pandeemia muutnud inimesed tänulikumaks ja austus artistide vastu on suurenenud. «Enne koroonat oli nii suur ületarbimine, enam ei saadud aru kui oluline on see on. Mingid väärtused läksid hästi paika tänu sellele pandeemiale. Selle eest olen koroonale väga tänulik,» sõnas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles