TÄHELEND ⟩ Eurovisiooni võitjate hitid võidutsevad Spotify edetabelites: Måneskin on teinud puhta töö!

Elu24
Copy
Maneskin.
Maneskin. Foto: REMO CASILLI/REUTERS/Scanpix

Måneskini Eurovisiooni võidust möödub homme nädal aega. Bänd on kindlustanud jõudsalt muusikaplatvormil Spotify kuulatavuse poolest esikohad pea kõigis Euroopa riikides ja tähetunnil ei paista veel niipea lõppu tulevat. 

Spotify edetabeli «Eesti Top 50» esimene ja teine koht kuuluvad Måneskini lugudele «Zitti E Buoni» ja «I Wanna Be Your Slave». Samad lood on esikohtadel ka näiteks Lätis ja Leedus. Soome edetabelist leiab samuti esikohalt Eurovisiooni võiduloo, teiselt kohalt soomlaste euroloo ja kolmandalt taas Måneskini märtsis avaldatud hittloo. Itaalia bänd on teinud puhta töö! 

Edetabeli esikohtade üle rõõmustasid ka Eesti fännid!

«I Wanna Be Your Slave» on bändi 18. märtsil välja antud hittlugu, mis sai veel suurema tuule tiibadesse peale Eurovisiooni võitu. «Zitti E Buoni» saavutas Spotify edetabelis 24. mail seitsmenda koha. Rõõmustavat uudist jagas bänd ka oma Twitteris. «See on Itaalia kõige enam voogedastatud lugu, midagi sellist pole kunagi varem juhtunud. Just nagu me ütlesime teile, rock'n'roll ei sure kunagi ⭐️» rõõmustasid muusikud Twitteris. 

25. mail jagas jagas ka bänd Spotify edetabelite tulemusi. Täna, 28. mail on seis peaaegu sama hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles