NUNNU KLÕPS Eile õhtul punasel vaibal poseerinud Usher saab taas isaks

Elu24
Copy
Usher.
Usher. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

USA laulja ja hitimeister Usher (42) ootab perelisa. Uudise tegi teatavaks Usheri elukaaslane Jennifer Goicoechea, kellega eile üheskoos iHeartRadio muusikaauhindade galal punast vaipa väisati. 

Usher ja kallim Jennifer eile üheskoos pressifotode jaoks ei poseerinud. Küll aga jagas naine Instagramis lavataguseid pilte, millega tehti teatavaks ka rõõmustav uudis. «Another One» (veel üks – toim) mu DJ Khaledi häälega,» kirjutas peagi emaks saav Jennifer ja vihjas DJ Khaledi hittloole. Kommentaariumis sooviti lapseootuse puhul paarile palju õnne ja rõõmustati põneva uudise üle. 

Nende peres kasvab ka kaheksakuune tütar Sovereign. Kuulduste kohaselt on paar koos alates 2019. aastast, kuid kuna suhet hoitakse võrdlemisi privaatsena, ei ole meediaväljaanded seda kinnitanud. Eelmisest kooselust on Usheril kaks poega: 12-aastane Naviyd Ely ja 13-aastane Usher V.

Usher oli eilsel muusikaauhindade galal ka õhtujuht ja tegi etteaste, mis viis kuulajad tagasi aastatetagusesse aega. Kuigi ta enam järjepidevalt uut muusikat ei kirjuta, hullutavad Usheri hitid senini pidulisi üle kogu maailma. 

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles