GALERII ⟩ Muusikalavastuse «Johnny» osatäitjad laulsid topeltvinüüli tarbeks lood lindile

MUSA portaal
Copy

Käesoleva aasta augustis Tartus etenduvas rockooperis «Johnny» kõlavad laulud antakse välja topeltvinüülil. Möödunud nädalal kogunesid Tallinna linnahallis asuvasse Matrixi stuudiosse suve suurima muusikalavastuse osatäitjad, et salvestada rockooperi laulud ka vinüülplaadile.

Laulvate näitlejatena teevad plaadil kaasa Liisa Pulk, Laura Kalle, Marta Laan, Liis Remmel (endine Lass), Mikk Tammepõld, Anne Reemann, Ott Raidmets, Jan Uuspõld, Lauri Liiv, Jaanus Tepomees, Kaarel Pogga ja Johanna Liiv. Näitlejaid abistasid stuudios lauluõpetajad Elo Toodo ja Riho Ridbeck. Nõuandeid jagasid muusikalavastuse peaprodutsent Mihkel Truman koos Olav Ehala ja Priit Kuulbergiga.

Rockooperi «Johnny» muusikajuhi ja helilooja Olav Ehala sõnul on tähelepanuväärne, millise kontsentreeritusega stuudios töötati. «Näitlejad, kellele pole laulmine igapäevatööks, ei näidanud pika päeva lõpuks väsimuse märkigi, ometi repertuaar on üsna keeruline ja laule palju,» kiitis Ehala.

Vinüülplaadi annab välja eesti väärtmuusikat plaadistav label Vaiguviiul. Plaat valmib etenduste ajaks augusti alguses. Etendused toimuvad Tartu laululaval vaid kuuel korral – 5., 6., 7. ja 11., 12. ning 14. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles