SAATELÕIK ⟩ Kristiina Ojuland rassis koroonasuvel kolm kuud köögis: päris raske oli selle tööga hakkama saada

Spekter
Copy

Anneli Lahe juhitud Kanal 2 uues vestlussaates «Kõik on võimalik» rääkisid poliitikust ja ettevõtjast paar Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu, mismoodi nad koroona-aastale vastu pidasid.

 

Kunagise tipp-poliitiku, pidevas rambivalguses elanud Kristiina Ojulandi ja tema elukaaslasest ettevõtja Raimo Kägu päästsid suuremast kriisist hajaasustus ja privaatsus. Ettevõtlik paar avas oma koduuksed, lükates käima kodurestorani. Nende elu sai hoopis uue suuna, mis jäi eemale glamuurist ja reisimisest.

«Koroonaaeg on näidanud seda, et inimesed ikkagi vajavad suhtlemist. Nad tahavad väljas käia. See suvi oli selles mõttes meil hea, et oli avatud. Aga üllatus oli mulle suur, kui korraga oli mul 50 inimest õue peal. Päris raske oli selle tööga hakkama saada. Ma ise tegin ju köögis süüa – kogu selle suve, kolm kuud. Iga päev vähemalt 12 tundi köögis jalgade peal, siis veel hommikused koristused ja toiduainete muretsemine. Ma mõnikord mõtlen, et kas ma tõesti tegin seda ise. See oli väga suur töö,» rääkis Ojuland.

Paar näitas telekaameratele ka oma kodu ning jutuks tuli üks tähendusrikas skulptuur, mida Reimo Kägu saates lähemalt tutvustas:

«Kõik on võimalik» on neljaosaline persoonilugude sari, milles räägivad koroona-aastaga kaasnenud elumuutustest muusikud Reigo Ahven, Karl Madis, Grete Paia, endine poliitik Kristiina Ojuland, ettevõtja Raimo Kägu, kulturist Ott Kiivikas, ärinaine Kersti Toots, muusikaprodutsent Peeter Kaljuste ja kirjanik Jesper Parve. Saadet juhib Anneli Lahe.

Esimeses saates rääkis oma katsumustest ka muusik Reigo Ahven:

Saadet saab lisaks Kanal 2-le vaadata ka Apollo TVs, kus on esimene osa juba üleval.

Vaata saadet Apollo TVs. Konto loomisel teenuse esimesed 30 päeva tasuta! 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles