VIDEO ⟩ Vastabiellunud Ariana Grande andis üle pika aja esimese kontserdi: ta kiirgab armastust!

Elu24
Copy
The Weeknd ja Ariana Grande.
The Weeknd ja Ariana Grande. Foto: Youtube/iHeartRadio

Ariana Grande ja The Weeknd andsid eilsel iHeartRadio muusikaauhindade galal lummava etteaste. Ariana astus lavale esimest korda peale 15. mail peetud pulmi ja ühtlasi on tema viimasest esinemisest möödas enam kui pool aastat. 

Ariana Grande astus koos The Weekndiga lavale erikülalisena. Kuulajateni toodi ühine hittlugu «Save Your Tears», mida on saatnud suur edu ka Eesti raadiojaamades. Viimati esines lauljatar möödunud aasta 13. novembril. Fännides tekitas lauljatari taas laval nägemine ülevaid tundeid ja see väljendus ka Instagrami tehtud postituste all. 

Ariana Grande abiellus luksuskinnisvara maakleri Dalton Gomeziga. Pulmapeost jagati kauneid fotosid, mis sulatasid lauljatari fännide südamed. Vaata rohkem siit: Ariana Grande jagas lummavaid jäädvustusi kodus peetud pulmapeost. Fännid märkasid videot nähes, et Ariana pakatab energiast ja on säravam kui eal varem. «Nii tore on sind näha õnnelikuna! Ma olen nii uhke su üle ja tänan sind selle eest, sest me tõesti igatsesime su etteasteid ja häält,» kirjutas Ariana fänn. «Ta abiellus ja tal on armastuse energia,» märkis teine. 

Vaata video allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles