UUS VIDEO Selle suve hitt? Clicherik ja Mäx andsid välja uue loo

MUSA portaal
Copy
Clicherik & Mäx
Clicherik & Mäx Foto: Turok Nikita

Räpiduo Clicheriku ja Mäxi uus singel «Eufooria» räägib suvisest seiklemisest ja ükskõiksusest, hetkes elamisest ja päikesetõusuni pidutsemisest.

«Eufooria» sai alguse produtsendi Bert Prikenfeldi sahtli põhja vajunud biidist, mis tuli hiljuti uuesti päevakorda. «Mul tekkis sellega koheselt mingi klikk ja hakkas arenema viis, mõmisesin oma magamistoas kuidagi «sõidame, sõidame, sõidame veeeeel…» ja sealt läks kogu lõngakera veerema,» rääkis räppar Mäx. 

«Võib öelda, et ma olen selle biidiga tegelenud varsti juba pea kaks ja pool aastat. Ma olin ausalt selle biidi juba peaaegu unustanud, kuni Mäx selle eelmise aasta lõpul kuskilt välja kaevas ja pärast esimesi tekstiideid oli selge, et siit tuleb midagi,» tutvustas Prikenfeld loo sünnilugu. «Mulle on alati meeldinud selline heas mõttes sefiirine süntpopi element ning sellises mittetraditsioonilises Clicherik & Mäxi esituses koos viimases faasis lisatud break-biitidega võttis kogu kombo kuidagi mõnusalt värske pöörde,» lisas produtsent.

Auhinnatud produtsent ja miksija Bert Prikenfeld.
Auhinnatud produtsent ja miksija Bert Prikenfeld. Foto: Mihkel Maripuu

Lugu sai ka visuaalse tõlgenduse produktsioonifirma A Cube Agency juhtimisel. «See oli meie senini kõige mahukam muusikavideo, nii faili suuruselt, eelarvelt kui ka koormuselt. Ühesõnaga, kõik oli väga kihvt,» kommenteerib duo üksmeelselt.

Eelmisel aastal saavutas duo Raadio 2 Aastahiti konkursil looga «Maakas» esikoha.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles