UUS SAADE Kuulsused räägivad Anneli Lahe saates, kuidas koroona nende elu pea peale pööras

Spekter
Copy

Täna kell 20.00 alustab Kanal 2s Anneli Lahe vestlussaade «Kõik on võimalik», kus tuntud eestlased pihivad, kuidas nad keerulise koroona-aasta enda kasuks on pööranud.

 

Neljaosalises persoonilugude sarjas räägivad koroona-aastaga kaasnenud elumuutustest muusikud Reigo Ahven, Karl Madis, Grete Paia, endine poliitik Kristiina Ojuland, ettevõtja Raimo Kägu, kulturist Ott Kiivikas, ärinaine Kersti Toots, muusikaprodutsent Peeter Kaljuste ja kirjanik Jesper Parve.

«Elu on täis kogemusi, takistusi ja muutusi. Paljude jaoks meist pole muutused üldsegi teretulnud nähtus. See võib harjumuspärase stabiilsuse vägagi kõikuma panna. Kui aga vaadelda muutusi veidi teise nurga alt, siis eneselegi ootamatult võivad needsamad muutused olla hoopis meie uuteks võimalusteks,» leiab saatejuht Anneli Lahe. 

Esimeses saates tehakse juttu Reigo Ahvena, Kristiina Ojulandi ja Raimo Käguga.

Reigo Ahven Anneli Lahe vestlussaates «Kõik on võimalik»
Reigo Ahven Anneli Lahe vestlussaates «Kõik on võimalik» Foto: Kanal 2

«Juba rohkem kui aasta on maailm tavapärasest toimimisest väga kaugel. Riigid läksid lukku, lennukid ei lennanud, tavapärane suhtlus asendus virtuaalsusega. See oli paljudele šokk ning tuli hakata leidma uusi võimalusi, et mitte kaotada mõistust. Paljud lahkusid linnadest ja asusid otsima elu võimalikkust maal. Just seda teed läks ka tuntud eesti muusik, tunnustatud džässtrummar Reigo Ahven, kes sai eelmise aasta 13. märtsil «sünnipäevakingiks» eriolukorra riigis,» seisab saate tutvustuses.

Sünnipäevapeo asemel pidi muusik terve senise džässiklubi tegevuse kriitilise pilguga üle vaatama, alustas virtuaalkontsertide salvestustega ja lõi ka uue idufirma.

Kunagise tipp-poliitiku, pidevas rambivalguses elanud Kristiina Ojulandi ja tema elukaaslasest ettevõtja Raimo Kägu päästsid suuremast kriisist hajaasustus ja privaatsus. Ettevõtlik paar avas oma koduuksed, lükates käima kodurestorani. Nende elu sai hoopis uue suuna, mis jäi eemale glamuurist ja reisimisest.

Saadet saab lisaks Kanal 2-le vaadata ka Apollo TVs, kus on esimene osa juba üleval.

Vaata saadet Apollo TVs. Konto loomisel teenuse esimesed 30 päeva tasuta! 

Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu Anneli Lahe vestlussaates «Kõik on võimalik»
Kristiina Ojuland ja Raimo Kägu Anneli Lahe vestlussaates «Kõik on võimalik» Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles