Kirjanik Kerli Nõu pitsaõhtu võttis vastiku pöörde: kuller jättis koridori lahti rebitud karbi, sisemus süljelärakaga ilustatud! (4)

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Kerli Nõu. Elu24 kollaaž.
Kerli Nõu. Elu24 kollaaž. Foto: SILLE ANNUK, ERAKOGU

Kirjanik Kerli Nõu jagas Elu24-ga vastikut vahejuhtumit Bolti kulleriga, kellega puhkenud tüli lõppes süljelärakaga pitsal. Ja see polnud veel kogu lugu, sest Bolti klienditeeninduse pakkumine süvendas tema pettumust veelgi.

Kerli Nõu tellis kullerirakendusest Bolt pitsa, mis pidi kohale tulema vaid 250 meetri kauguselt Pizza Grandest. Hoolimata Kerli juhistest kuller kortermajja sisse ei saanud ja soovis, et klient ise välja tuleks. Seda aga Kerli teha ei soovinud, sest oli siiski kulleriteenuse eest maksnud ja tellinud pitsa ukse taha. Klienditoe abiga sai kuller siiski uksest sisse, kuid pitsa leidis Kerli keset koridori ja õhtusööki kaunistas süljelärakas. (Allpool on Bolt Food Eesti kommentaar olukorrale.)

Pitsa pidi Kerli sõnul saabuma pisut enne kella viit, kuid asi viibis, sest kulleril oli raskusi korteri leidmisega. Kiviviske kaugusel asuvast söögikohast otsustas Kerli tellida vaid seetõttu, et õues oli väga vihmane ilm. «Tellisin Pizza Grande restoranist oma lemmikpitsat, mida ma Bolti kliendina ikka ja jälle olen tellinud. Ise kohalemineku teenus oli täna hõivatud ja mõtlesin, et olgu, maksan 1,50 eurot kullerile, et las siis toob selle pitsa mulle viiendale korrusele,» rääkis ta Elu24-le. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles