UUS PLAAT Yasmyn avaldas uue albumi: see on konkurentsivõimeline ka välismaal

MUSA portaal
Copy
Yasmyn
Yasmyn Foto: Pressifoto/Marleen Muhuste

Yasmyn avaldas täna uue omanimelise albumi, mis rändab stiililt moodsa souli ja RnB helimaailma radadel. 

«Minu teine täispikk album «YASMYN» on minu kõige terviklikum, külluslikum ja küpsem looming, mida seni olen teinud. Kuulates seda albumit, märkan, kui palju aega, mõtet ja südant siia projekti olen pannud,» rääkis lauljanna uuest kauamängivast. «Usun, et olen lõpuks jõudnud artistina kohta, kus minu loomingut saab arvestada kui konkurentsivõimelist albumit nii Eestis kui välismaal. Selle albumiga soovin pakkuda kuulajale äratundmisrõõmu ning võimalust öelda: jah, see artist on päriselt ka eestlane,» lisas Yasmyn.

Uus plaat sisaldab eri Eesti ja USA produtsentide loomingut. Lisaks andis oma panuse kaasautor Kaspar Kolk, kes on ka miksinud kogu albumi materjali. Seni on albumilt ilmavalgust näinud kaks singlit: «How Much» ja «I Had It Good».

Albumi läbiv teema on armastus nii enda kui teiste vastu. Muusika viib meid läbi armastuse eri etappide – armumise, suhte, lahkumineku ning nende protsesside pideva ringluse. Albumi andis välja plaadifirma TIKS ning sel aastal on plaanis anda välja uut muusikat ka vinüüli kujul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles