UUS VIDEO ⟩ Tuuli Rand: hing vajab hetkel eneseväljendust sooloartistina

MUSA portaal
Copy
Tuuli Rand.
Tuuli Rand. Foto: Konstantin Sednev

Koosseisust ÖED tuntud Tuuli Rand tegutseb lisaks tüdrukute-duole ka sooloartistina ning avaldas uue suvise ja mängulise videosingli «Tagasi ei saa».

«Hing vajab hetkel eneseväljendust sellises vormis ja mul on tohutult hea meel, et produtsentide duo Alvar Antson ja Sander Sadam sattusid mu teele, kellega selle loo kirjutasime,» räägib lauljanna.

Ansambel ÖED ehk Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid.
Ansambel ÖED ehk Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid. Foto: Liina Notta

Tuuli Rand on varem sooloprojektina katsetanud ingliskeelset muusikat ning andnud loomingut välja artistinime Windy Beach alt. Nüüd on aga jõudnud ta soovini luua muusikat just eesti keeles. «Kuidagi teine tunne on kirjutada ja esitada muusikat emakeeles, see tekitab väga erilise ja sooja tunde,» ütleb Rand.

Eesti Laulult hoo sisse saanud Tuuli väitis, et ei anna alla enne, kui oma nime alt plaadi välja annab. «Mul on mitu aastat juba kõlanud peas mõte, et tahaks uut plaati teha ning ma loodan, et selle aastanumbri sees saab see teoks.»

«Loo taust iseenesest oli sahtlis seisnud meil juba poolteist aastat, aga ju siis polnud selle lauluga õigel ajal õiget klikki,» arvab üks loo kaasautoritest Alvar Antson. «Koostöö Tuuliga on kõik, mida vähegi soovida saan, ning tempo on meeletu! Kahe, kolme kuuga oleme kirjutanud ligi kümme demo ning tundub, et ideid tuleb aina juurde ja juurde.»

Elu peale Eesti Laulu on kulgenud Tuulil tormiliselt. «Jõudsin vahepeal ka tööle minna ning ka kooliga on hetkel piisavalt tegemist, aga kohe, kui vaba aega, kirjutan muusikat poistega edasi ning vaatame, kuidas see albumi materjal lõpuks kõlama hakkab. Mina olen igal juhul elevil!» lausus Tuuli rõõmsameelselt lõpetuseks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles