Eeva Esse uuest reisisaatest: mul oli seal elu esimene esoteeriline kogemus

Getter Adeele Tamm
, reporter-toimetaja
Copy
Carola Madis, Eeva Esse ja Kethi Uibimägi
Carola Madis, Eeva Esse ja Kethi Uibimägi Foto: Kuvatõmmis "Õhtu" saatest

Järgmisel teisipäeval, 1. juunil, alustab Kanal2s uus saatesari «Kolm naist karavanis», mille peategelased on Carola Madis, Eeva Esse ja Kethi Uibomägi. Kolmik käis sellest eile «Õhtu» saates rääkimas.

2020. aasta suvel otsustasid just need kolm sõbrannat sõita reisile Saksamaale. Kõige soodsam variant oli lennata sihtpunkti ja rentida siis kohapeal matkaauto. Naistel tuli enda sõnul reisi ajal ette palju tülitsemist ja pingeid. Samuti oli neile antud väike ühine eelarve, millega nad tulid ots otsaga toime. 

Reisi meenutades ütleb Esse, et selle ajal sai ta elu esimese esoteerilise kogemuse. «Enne seda, kui me üldse reisile läksime, siis me tegime videokohtumise Kethi tänaseks päevaks siis kihlatu Anzoriga, kes tutvus meiega esimest korda video teel ja rääkis, mis meil seal reisil siis juhtuma hakkab. Ja väga paljud asjad lähevad seal täide.»

Reisisellid tegid siis ka iga päev pihikaamera salvestusi. «Tegime siis selle ära ja läksime järgmisesse lokatsiooni ja muidu ei vaata üldse seda materjali üle ja siis hakkasin seda vaatama. Ilma hääleta vaatan ja siis, kui Kethi räägib, hakkab pilt alt uduseks muutuma.»

Algul olid kõik hämmingus, millest selline viperus tingitud on. «Hakkan siis häälega kuulama ja see hetk, kui ta räägib, kuidas ta oma kallimat igatseb, keda ta pole viis kuud näinud, hakkab järjest minema pilt uduseks. Kõik ülejäänud klipid on täiesti puhtad. Kuidas see olla saab? Ta ei olnud saanud Anzorit kätte väga pikka aega. Me olime seal kuskil mägede vahel. Ja kui me selle klipi ära vaatame, helistab Anzori. Tunnelis! Mul tuli kananahk ihule,» kirjeldab Esse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles