Austraalia jalgpalluri tagumiku katsumine viis mitme skandaalini

Elu24
Copy
Austraalia jalgpallur katsus teise mehe kannikat ja tekitkas sellega suure skandaali.
Austraalia jalgpallur katsus teise mehe kannikat ja tekitkas sellega suure skandaali. Foto: Kuvatõmmis - Twitter

Austraalia jalgpalli profiliiga AFL klubi Collingwood mängija Jordan De Goey sattus möödunund nädalavahetusel skandaali, kui katsus meeskonnakaaslase Isaac Quaynori tagumikku.

Quaynor ei reageerinud tiimikaaslase pepunäpistamisele mitte kuidagi, kuid publik oli nähtust hämmelduses. Juhtunut võis teleülekandes jälgida kogu Austraalia teleauditoorium.

Kuna sellest tõusis skandaal, hakkas AFL asja uurima. Collingwoodi klubi ja mängijad pääsesid karistuseta.

«Riietusruumi otstarbekohane kasutamine on meile tähtis. Selle juhtumi puhul ei näe mängijad ega ka klubi, et De Goey käitumine oleks olnud ebasobiv,» teatas Collingwoodi pressiesindaja.

Endine tippmängija Jordan Lewis pidas mängijate käitumist rumalaks. «Mängijad ju teavad, et riietusruumis on kaamerad, ja sellist asja kedratakse meedias terve nädala. Olgu see mängijatele õppetunniks, et neid jälgitakse ning nad peavad käituma asjakohaselt,» kommenteeris Lewis.

Vahejuhtum leidis kajastamist ka kohalikus hommikusaates. Saatejuht David Kochi meelest oli pepukatsumine igati normaalne, sest Quaynori see ei häirinud.

«Ei saa aru, mis seal ikka nii valesti oli,» imestas Koch.

Mees kaitses vestlussaate ajal riietusruumikultuuri ning paljastas oma abikaasa Libby kohta midagi, mis oli paljude vaatajate jaoks liig mis liig. 

«Libby teeb mulle niimoodi iga päev,» rääkis Koch.

Pärast seda juhtisid kaassaatejuhid Kochi tähelepanu sellele, et olukord on siiski erinev: jalgpallurid ei ole omavahel abielus, vahendas news.com.au. 

Lõpuks puhkes Kochi väljaütlemisest uus skandaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles