Elizabeth Hurley ütles ausalt välja, miks ta nii palju bikiinipilte postitab

Elu24
Copy

Inglismaalt pärit näitlejanna Elizabeth Hurley (55) on viimasel ajal silma paistnud sellega, et postitab Instagrami ohtralt bikiinipilte. Nüüd avaldas Hurley lihtsa põhjuse, miks ta on oma fotodel alatasa bikiinides.

Meediaväljaande Extraga vestelnud Elizabeth Hurley selgitas, et ta ei postita bikiinipilte kõigest oma hea vormi näitamiseks.

«Mul on enda bikiinifirma. Ma tavaliselt ei lippaks nii palju bikiinides ringi. Seega mul on põhjus, miks ma nii palju bikiinisid kannan,» põhjendas Hurley lihtsalt.

Näitleja jätkas: «Meil pole viimased 14 kuud lubatud puhkama minna, mul on bikiinifirma ja ma ei ole randa saanud. Seega oleme müünud seda, mida saame. Oleme improviseerinud.»

Seepärast ei ole üllatav, et Hurley on viimase aasta jooksul postitanud rohkem bikiinipilte kui tavaliselt.

Näitleja ettevõtte nimi on Elizabeth Hurley Beach ja sellel on ka oma Instagrami konto. Ka sinna postitab Hurley palju bikiinipilte, kuid mitte nii tihti kui oma tavakontole. Küllap on põhjus ka selles, et firma kontot jälgib vaid 200 000 fänni, Hurleyl endal on aga 2 miljonit jälgijat.

Hurleyl oli midagi öelda ka neile, kes tema bikiinipilte kritiseerivad. «Arvan, et inimesed on naiste vastu õelad ja et nii ei tohiks olla. Seega ma ei ole selliste kommentaaride fänn.»

Peagi 56-aastaseks saav Hurley avaldas intervjuu lõpetuseks, mida ta sünnipäevaks soovib. «Mulle meeldiks sõpradega kuskil toas olla. Oleme saanud sõpradega väljas olla, kuid mu unistus oleks, et mu sõbrad saaksid minu koju tulla. Mulle meeldib kodus olla. Perekond, koerad, mu koer peaks peagi kutsikad saama, seega ma olen väga põnevil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles