Tarja Halonen on tänaõhtune saatekülaline «Kahekõnes»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarja Halonen ETV saates «Kahekõne»
Tarja Halonen ETV saates «Kahekõne» Foto: ERR

Eesti Televisiooni «Kahekõnes» näeb täna algusega kell 20.05 ühe saatekülalisena Soome Vabariigi presidenti Tarja Haloneni.

«Halonen andis pikemaks usutluseks ETVs väga kiiresti oma jah-sõna. Ilmselt pole liialdus öelda, et see on järjekordne näide sellest, kui oluline on president Haloneni jaoks vahetu kontakt Eestiga ning eestlaste suhtumine oma põhjanaabritesse,» märkis presidenti küsitlenud saatejuht Janar Filippov ERRi uudisteportaalis.

President Tarja Halonen osutus saatejuhi kinnitusel täpselt selliseks, nagu on kirjeldanud nii tema suurimad austajad, aga ka temasse kriitiliselt suhtuvad inimesed.

«Lahke ja lihtne inimene, kellele justkui tekitaks piinlikkust kõikvõimalikud turvameetmed ja tema positsiooniga kaasnevad formaalsused. Seevastu intervjuu sissejuhatuseks veeklaas tõsta ja toost öelda või kaamerate ees võrdlemisi põhjalikult oma kassidest rääkida - seda tegi president igasuguse valehäbita,» rääkis Janar Filippov.

Eelneva nn soojendava vestluse käigus loetles president kohti, mis talle Eestist kustumatu mulje on jätnud, mainides näiteks Abruka saart, Setumaad ja Rakveret.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles