KUULA JA VALI ⟩ Aita leida Virumaa suvehitt!

MUSA portaal
Copy
Virumaa Suvesaund.
Virumaa Suvesaund. Foto: Kuvatõmmis videost

Virumaa Teataja kuulutas välja muusikakonkursi, et leida maakonna säravaimad lood ja artistid. Lugude saatmise voor on lõppenud, nüüd on publiku kord sõna sekka öelda.

««Virumaa suvesaund 2021» on esimest korda toimuv muusikakonkurss, kus osalevad ainult Lääne-Virumaaga tihedalt seotud artistide lood. Märtsis välja kuulutatud võistluse oluliseks käivitajaks sai eeldus, et ajal, mil kontserte teha ei saa, toodetakse palju huvitavat muusikat sahtlisse ja oleks neile vaja uut ja huvitavat väljundit,» kõneles konkursi eestvedaja, Virumaa Teataja ajakirjanik Mart Rauba.

«Lõpphääletusel osaleb erinevatest žanritest 19 originaallugu ja nende seast valib publik ja žürii ühe loo, mis saab tiitli «Virumaa suvesaund 2021» ja selle autor preemiaraha 500 eurot,» lisas Rauba.

Kuula kampaanialehelt võistluslugusid ning vali enda lemmik. Hääletamine kestab 6. juunini ning võitja selgub lugejahääletuse ja žürii ühisel otsusel. 

Žüriisse kuuluvad muusik ja konkursi «Noortebänd 2019» võitja Kelly Vask, kontserdikorraldaja Gunnar Viese, Rakvere teatri näitleja Jaune Kimmel, räppar ja koreograaf Päär Pärenson, samuti melomaan ja raadio-DJ Triin Niinemets ning Virumaa Teataja ajakirjanik Andres Pulver. Kaks žürii liiget on veel üllatuseks.

Võitjad kuulutatakse välja 12. juunil Rakveres Art Cafés. Enne auhinnagalat toimub kahetunnine Suvesaundi erikontsert Rakvere linna päevade laval Vallimäe vabaõhukeskuses.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles