TV3 käivitas taas staariotsingu! Kes on saatejuht?

Elu24
Copy
Viimati oli staarisaade eetris kolm aastat tagasi, kui hooaja võitis Uudo Sepp.
Viimati oli staarisaade eetris kolm aastat tagasi, kui hooaja võitis Uudo Sepp. Foto: TV3

Pikalt liikunud jutud pidasid paika ja tuleval telehooajal naasebki ekraanile TV3 suursaade «Eesti otsib superstaari». Juba täna algavaid staariotsinguid juhib saatejuht Karl-Erik Taukar.

«Eesti otsib superstaari» kaheksas hooaeg jõuab televaatajate ette sügisel, teatab TV3 pressiteates. Alates tänasest on kõik musikaalsed noored oodatud saatesse registreerima. Eelvoorudes osalemiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel.

TV3 Grupp Eesti tegevjuht Signe Suur kinnitas, et telesõud juhib Karl-Erik Taukar, kes on juhtinud ka staarisaate kaht eelmist hooaega. «Tegemist on saatesarjaga, mis on oluline nii Eesti tele- kui ka muusikaloos, pakkudes maailmatasemel meelelahutust ja olles kasvulavaks noortele andekatele lauljatele,» ütles Suur.

Staarisaadet juhib kolmandat hooaega järjest Karl-Erik Taukar.
Staarisaadet juhib kolmandat hooaega järjest Karl-Erik Taukar. Foto: TV3

Uude hooaega registreerimine on juba alanud. Oodatakse osalema andekaid lauljaid, kes on 1. augustiks 2021 vähemalt 15-aastased. Nagu ütleb «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja tunnuslause: «Aeg on käes. SINU aeg on käes!»

«Eesti otsib superstaari» avahooaeg jõudis TV3 vaatajateni 2007. aastal. Kokku on rahvast rõõmustanud seitse hooaega, mille võitjad on olnud Birgit Sarrap, Jana Kask, Ott Lepland, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee, Jüri Pootsmann ja Uudo Sepp. Viimati läks staarisaade eetrisse 2018. aasta kevadhooajal.

Saadete kohtunikud on olnud Mihkel Raud, Rein Rannap, Heidy Purga, Maarja-Liis Ilus, Mart Sander, Tanel Padar, Jarek Kasar, Eda-Ines Etti ja Koit Toome. Siiani pole teada, keda näeme kohtunike laua taga sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles