Tõnis Mägi oma muusikakarjääri suurest õppetunnist: see oli täielik jama, mis ma tegin!

Getter Adeele Tamm
, reporter-toimetaja
Copy
Tõnis Mägi
Tõnis Mägi Foto: Kristjan Teedema

Lauljad Ott Lepland ja Tõnis Mägi käisid tänases «Hommik Anuga» saates, kus rääkisid elu suurimatest õppetundidest ja meenutasid karjääri algusaastaid. 

Tõnis Mägi rääkis, et kui ta oli Ott Leplandi vanune, siis olid tema laulud edetabelite täielikus tipus. «Suur läbilöök oligi olümpiamängude laul. See oli mul üks kõrgpunkte.»

Leplandi sõnul on ta muutunud vanemaks saades palju eneseteadlikumaks. «Kui ma 2009 sealt superstaarisaatest tulin, siis ma sattusin kuidagi täiesti võõrasse keskkonda. Kuidagi äkki olin rambivalguses ja siis ei teadnud, kuidas seal käituda.»

Suured õppetunnid

Tõnis Mäel oli kunagi kombeks kontsertidel enda esitusi salvestada, et saaks hiljem neid kuulata. Muusik arvas siis, et ta laulab maailmas kõige paremini.

«Oli üks laul, mida armastasin väga laulda. Õhtul, kui läksin oma hotellituppa, siis mul oli väike raadio kaasas, kus oli kassetimängija sees. Alati käisin enne duši all ära, panin väikese napsi sinna, et võtan enne magamaminekut. Siis panin selle käima ja ma sain šoki. See oli täielik jama, mis ma tegin. Oma arust olin ma emotsionaalselt jube heas seisus, aga tegelikult ma panin üle. Ma sain sellest väga hea õppetunni.»

Ott Lepland on osalenud kaks korda saates «Su nägu kõlab tuttavalt». Laulja räägib, et esimesel hooajal võttis ta saadet väga vabalt ega harjutanud selleks eriti palju. 

«Jätsin kõik lava peale, improviseerin ja küll seal tuleb. Läks nii, nagu läks. Kes kiitis ja kes laitis. Kui nüüd teist korda oli see kuldne hooaeg, siis ma võtsin jube tõsiselt, harjutasin mitmeid tunde päevas. Ma mõtlesin, et nüüd on see minu võimalus, aga ikka ei tulnud seda võitu. Ma läksin kuidagi võidu peale välja. See oli see, mis mind hukutas, ma mõtlesin üle ja harjutasin üle. Finaali number läkski täiesti aia taha. Mis ma sellest õppisin, ongi see, et sa ei saa kõike võtta liiga lõdva rihmaga ja ei saa ka üle mõelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles