Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

KARM VIDEO Publikus olnud rase naine sai šoki, kui emalõvi Vene tsirkuses taltsutajat ründas

Copy
Venemaa tsirkuses läks emalõvi taltsutajale kallale.
Venemaa tsirkuses läks emalõvi taltsutajale kallale. Foto: Kuvatõmmis Twitteri videost

Vene tsirkuses ründas emalõvi keset etendust taltsutajat. Publikus olnud rase naine sai nähtu tõttu šoki, mis kutsus esile epilepsiahoo.

Venemaa sotsiaalmeedias levib video, kus tsirkuses ründab emalõvi taltsutajat. Videos on näha, et taltsutaja Maxim Orlov on kahe emalõviga puuris, kui need omavahel kaklema hakkavad. Kui Orlov loomi lahutada proovib, läheb üks neist järsku mehele kallale, vahendab Daily Mail.

Orlov saab jala hetkeks emalõvi lõugade vahelt välja, kuid kaslane ründab teda uuesti.

Kõike seda nägid pealt tsirkuse külastajad, kelle seas oli ka lapsi. Üks rase naine sai nähtust nii suure šoki, et see kutsus esile epilepsiahoo. 

«Me jooksime minema,» kirjeldas juhtunut üks pealtnägija.

Sündmuskohale kutsuti kiirabi ja tsirkuse taltsutaja viidi haiglasse. «Sellised juhtumid on tänapäeval väga haruldased, aga loomad on loomad,» ütles Orlov pärast juhtunut. Mehe sõnul on teda rünnanud emalõvi Vega viieaastane: «Ta on isepäine olnud lapsepõlvest saati.»

Vega enam tsirkuses ei esine. Orlov plaanib aga loomaaiaga läbirääkimisi ning loodab Vera lõvikutsika vastu välja vahetada. Taltsutaja sõnul oli rünnakus süüdi pandeemia, mille ajal tsirkus suletud oli. 

Juhtumi järel nõutakse Venemaal järjekordselt, et loomade kasutamine tsirkustes keelataks ära. «Mitu sellist juhtumit veel, enne kui inimesed ei näe metsikuid loomi kui meelelahutust lastele?» kommenteeris keegi sotsiaalmeedias levivat videoklippi. «See on metsloomade piinamine,» lisas teine.

Tagasi üles