Kes on Eurovisiooni lava kõige suurem staar Nikkie de Jager?

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Edsilia Rombley (vasakul) ja Nikkie de Jager (paremal).
Edsilia Rombley (vasakul) ja Nikkie de Jager (paremal). Foto: SANDER KONING / POOL/EPA/Scanpix

Tänavu aasta Eurovisiooni õhtujuht Nikkie de Jager (27) on meigihuviliste eurofännide seas tuntud nägu. Nikkie on Hollandist pärit meigikunstnik ja juutuuber kelle loomingut hindavad kõrgelt miljonid fännid üle kogu maailma. 

Andekas meigikunstnik NikkieTutorials postitab Youtube´is kõiksugu videoid, mis puudutavad kosmeetikat, seda alates igapäevase meigi tegemisest ja lõpetades Halloweeni tarvis tehtavate näomaalingutega. Ilublogijal on videoplatvormil hämmastavad 13,8 miljonit jälgijat ja üle miljardi vaatamise. 

Oma meigiannet hakkas Nikkie jälgijatega jagama juba 2008. aastal, olles vaid 14-aastane. Vahetult peale esimeste videote postitamist hakkas Nikkie võtma koolitusi professionaalsetelt meigikunstnikelt, vahendab The Insider. Kuulsaks sai juutuuber videoga «The Power of Make-Up» (toim - meikimise võim). Videos näitas Nikkie, kuivõrd efektse tulemuse jätab õigesti tehtud meik ja miks ei tasuks end mukitud näolappidest liialt mõjutada lasta. Naise video inspireeris tuhandeid mehi ja naisi näitama ka oma meikimata nägu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles