Lady Gaga valus ülestunnistus: ma jäin seksuaalse rünnaku tagajärjel lapseootele

Elu24
Copy
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Ariana Ruiz/ZUMAPRESS.com/Scanpix

USA popstaar Lady Gaga tuli Oprah Winfrey ja Prints Harry jutusaates avalikuks infoga, mis ehmatas Gaga loomingu austajaid üle kogu maailma. Lauljatar rääkis detailidest, mis puudutasid seksuaalset rünnakut, kui ta oli vaid 19-aastane. 

Esmakordselt rääkis Lady Gaga, kodanikunimega Stefani Joanne Angelina Germanotta seksuaalsest rünnakust 2014. aastal, kuid sel ajal lauljatar detailidesse ei laskunud. «The Me You Can't See» (toim - mina, keda te ei näe) kannab nime viieosaline lühidokumentaalsari, kus Oprah Winfrey ja Prints Harry vestlevad saatekülalistega vaimse tervise teemadel. Saatekülalise Lady Gaga sõnul ahistas teda produtsent, peale mida jäi naine lapseootele. 

«Ma olin 19-aastane ja töötasin muusikaäris, kui mu produtsent ütles mulle, «Võta riided seljast». Ma ütlesin ei ja lahkusin, mispeale nad ütlesid, et panevad põlema kogu mu loomingu. Nad ei lõpetanud, nad lihtsalt ei lõpetanud küsimist. Ma kivistusin ja - ma isegi ei mäleta,» rääkis ta. «Inimene, kes mind vägistas, jättis mind rasedana nurga taha maha,» lisas lauljatar. Lady Gaga nimesid ei nimetanud, kuid tõdes, et ta ei taha eal seda inimest enam näha, kirjutab The Guardian

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles