UUS SARI ⟩ Kanal 2 uus krimisari toob haiglahurmur Patrick Dempsey tagasi ekraanile

Spekter
Copy

Kanal 2 toob täna kell 22 eetrisse uue romantilise krimipõnevussarja «Tõde Harry Queberti juhtumi kohta» (The Truth About the Harry Quebert Affair, 2018), mille nimiosas astub üles haigladraamast «Grey Anatoomia» tuttav Patrick Dempsey.

 

Noor New Yorgis resideeruv kirjanik Marcus Goldman (Ben Schnetzer) on oma esimesi eduvilju maitsta saanud, kuid jäänud liialt kauaks loorberitele puhkama. Nii kirjastus kui ka publik ootavad juba kannatamatult uut meistriteost, kuid mida ei tule, on inspiratsioon.

Marcus sõidab külla oma endisele ülikooliprofessorile, mentorile ja eelkõige heale sõbrale Harry Quebertile (Patrick Dempsey). Harry on elanud Ameerika idüllilises ookeaniäärses väikelinnas juba aastakümneid ja kirjutanud seal valmis ka oma kõige kuulsama ja auhinnatuma romaani. Õige varsti peale Marcuse saabumist satub auväärne Harry Quebert aga trellide taha, süüdistatuna mõrvas.

Marcusel, kes võlgneb oma eduka karjääri suuresti Harryle, on raske selle teadmisega leppida ja ta otsustab koos kohaliku politseiga tõe aastakümnete taguse juhtumi kohta välja selgitada. Selleks on aga vaja ajas tagasi rännata 70ndatesse, mil kohaliku pastori 15aastane tütar kadunuks jäi. Suheldes linnakese elanikega selgub, et kahtlusaluseid, kes noore tüdruku mõrvalooga seostuvad, on mitmeid.

Sari on valminud samanimelise menuromaani ainetel. Tegu on ühelt poolt klassikalise krimilooga, kus tõde paljastub vähehaaval ja erinevad juhtlõngad viivad vaatajaid üha enam eksiteele. ««Tõde Harry Queberti juhtumi kohta» pole pelgalt krimimüsteerium, vaid ka mitmekihiline lugu nii eneseotsingutest, lörri läinud inimsaatustest, kui kordumatutest tunnetest,» tutvustab uut sarja Kanal 2. «Teisalt on see aga õrn keelatud armastuse lugu, mis ikka traagilise lõpuga olema kipub.»

Kümneosaline sari hakkab Kanal 2s jooksma neljapäeviti kell 22. 

Vaata sarja otse ja järele Apollo TVs. Konto loomisel teenuse esimesed 30 päeva tasuta!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles