FOTOD ⟩ Stockmanni ristmiku pauku pealt näinud Silvia Ilves: ületan seda ristmikku pea iga päev

Elu24
Copy

Täna kella 18 paiku juhtus Stockmanni ristmikul ehmatav õnnetus, mille tunnistajaks oli ka tšellist Silvia Ilves, kes ristmiku vahetus läheduses elab.

Tallinnas Stockmanni kaubamaja juures põrkasid kokku kaks sõiduautot, millest üks paiskus külili, vahendab Postimees. Esialgseil andmeil sai õnnetuses viga kaks inimest, kellest üks, 15-aastane noormees viidi kiirabiga minema. Kaubikut juhtinud 26-aastane mees haiglaravi ei vajanud. Loe rohkem siit: FOTOD JA VIDEO 〉 Tallinnas paiskus kokkupõrke järel auto külili, kaks inimest said viga.

Silvia Ilvese kodust avanes vaade avariikohale ja tšellistil oli seoses õnnetusega rääkida ka ehmatav lugu, mida muusik jagas Facebookis. «Mina olin ristmikku just ületanud eemalt ning kohe koju jõudmas Cristopheriga, olles just Stefaniga kõne ära pannud. Kümne sekundi pärast helistab Stefan poolnuttes ning ütles, et toimus avarii ja ta kartis, et äkki meie Cristopheriga... Ta oli olnud akna all parasjagu arvuti taga, kui tundis maavärinat. Kaubik oli majale otsa sõitnud,» kirjutas Ilves, kelle sõnul ületavad nad seda ristmikku iga päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles