GALERII ⟩ Elu24 Rotterdamis: fännid saabuvad Eurovisioonile. Leidub ka eestlasi?

Edgar Gergel
, Limon.ee peatoimetaja
Copy

Täna kell 22.00 algab Eurovisiooni teine poolfinaal, toimumiskoht pole muutunud – see on Rotterdam (Holland), uhke ja moodne Ahoy kontserdisaal. Eesti esineb täna teisena ja meie riiki esindab andekas laulja Uku Suviste, kes on ühtlasi ka muusikavõistluse seksikaim mees.

Elu24 juba kirjutas teisipäeval, et tänavu lubatakse koroonaviiruse pandeemia tõttu lauluvõistlusele vähem fänne kui tavaliselt, maksimaalselt 3500 inimest. Kõik peavad läbima karmi kontrolli ja näitama turvatöötajatele värsket negatiivse tulemusega koroonatesti tõendit (mitte vanemat kui 24 tundi).

65. Eurovisioon on juba täies hoos ja täna õhtul astuvad teises poolfinaalis üles 17 riigi esindajad. Eestile saab täna kaasa elada, Uku Suviste astub lavale teisena. Meie poolt saavad hääletada ainult nende riikide elanikud, kelle artistid esinevad samuti täna.

Koroonaviiruse pandeemia tõttu on Rotterdami Ahoy konverentsikeskusesse lubatud vaid 3500 pealtvaatajat, kuigi muidu mahub sinna 16 500 külalist. Piletid olid saadaval vaid neile, kes soetasid pileti 2020. aastal toimuma pidanud sõudele.

Kõik Eurovisiooni fännid, kes pileti soetavad ja sõud kohapeal jälgida soovivad, peavad järgima rangeid erimeetmeid, mille Hollandi valitsus on määranud. Näiteks saavad Eurovisioonile pileteid osta vaid Euroopa riikidest pärit fännid. Reeglitest saad lähemalt lugeda SIIT.

Ka Elu24 on Rotterdamis kohal ja toob teieni meeleolukaid lugusid otse Eurovisioonilt. Lauluvõistluse ajal saab lugeda ka meeleolukat Elu24 otseblogi, mille leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles