Serbia glamuurimodelli rinnakas pilt pani fänni mõtisklema: miks su pea kahaneb?

Elu24
Copy

Horvaatiast pärit Soraja Vucelic (34) on tuntud Serbia glamuurimodell, kellel on Instagramis pea pool miljonit fänni. Kaunitar lummab neid rinnakate piltidega, mida vaadates jäi hiljuti ühele jälgijale silma kummaline muutus.

Abieluväliselt sündinud Soraja Vucelic kasvas üles lastekodus, kust ta täisealiseks saades lahkus. 19-aastaselt sai ta päranduse, millega lükkas oma karjäärile hoo sisse, vahendab kurir.rs

Soraja sai Serbias tuntuks 2011. aastal, kui ta osales kohalikus tõsielusaates. «Ma ei läinud Serbiasse selleks, et kuulsaks saada, aga mulle tehti tõsielusaate pakkumine. Minu eesmärk oli hästi teenida ja modellindusega tegeleda,» rääkis Soraja mõned aastad tagasi. 

Glamuurimodell on avalikult tunnistanud, et on enda välimust ilulõikustega muutnud. «Olen suurendanud rindu, huuli, mu mina ja hambaid on muudetud,» tõdes ta. Kokku läksid ilulõikused maksma umbes 90 000 eurot.

Nüüd on aga ühele fännile jäänud modelli suurendatud rindade kõrval silma ka midagi muud. Fänn viitas glamuurimodelli kõige värskema Instagrami pildi all, et Soraja töötleb oma fotosid ja mitte väga hästi.

«Ma ei saa aru, miks su pea niiviisi kahaneb? Rindu hakkasid suurendama, aga pead?» küsis fänn.

Soraja pole kommentaarile vastanud. Aga kuna pildid ütlevad rohkem kui tuhat sõna ning oma silm on kuningas, siis vaatamegi erinevaid pilte Soraja sotsiaalmeediast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles