Filipp Kirkorov Uku Suviste suhtest Moldova lauljannaga: siin tuleb vist väga ilus lugu

Edgar Gergel
, Limon.ee peatoimetaja
Copy

Täna õnnestus Elu24-l rääkida Eurovisiooni pressikeskuses vene laulja ja produtsendi Filipp Kirkoroviga ning küsida temalt, kas Uku Suviste ja Moldova lauljanna Natalja Gordienko vahel susiseb midagi.

«Teate, see on küll väga ilus armastuse lugu, mul pole selle vastu midagi. Natalja on ilus neiu ja Uku on samuti väga hea mees! Nad on ju väga ilusad artistid mõlemad,» arvas Kirkorov.

«Aga Eesti on minu jaoks eelkõige Anne Veski – hiilgav primadonna, diiva. Selle aja staar, millal me olime veel üks riik. Praegu on kõik teisiti, aga armastus hea muusika vastu ja heade Jaak Joala ja Anne Veski laulude vastu on igavene ja alati südames.»

Sellega seoses pakub Kirkorov lauljatele ka omamoodi missiooni välja. «Las Uku omalt poolt ja Natalja omalt poolt jätkavad seda kommet. Mina teen kõik, et Uku laulud kõlaksid ka peale Eurovisiooni», ütles ta.

Uku Suviste polnud täna sensatsiooniks valmis ega avaldanud, kellega ta suhtes on. Küll aga mainis ta hiljuti Rotterdamis antud intervjuus, et tema süda ei ole vaba. Kas laulja tuli Rotterdami üksi või koos kaaslasega, seda ta ei avalikustanud. Uku Suviste esindab Eestit Eurovisioonil looga «The Lucky One» juba homme, 20. mail. Elu24 on kohal ning vahendab lugejatele viivituseta põnevat ja vajalikku teavet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles