Nelli Teataja avaldus: meie homod ja heterod ajakirjanikud nõuavad Eurovisiooni boikotti

Elu24
Copy
Küprose Eurovisioonilugu. Elu24 kollaaž.
Küprose Eurovisioonilugu. Elu24 kollaaž. Foto: ROBIN VAN LONKHUIJSEN/EPA

Nelli Teataja toimetus teatas täna Facebookis, et on otsustanud boikoteerida Eurovisiooni suurüritust ökoloogilise jalajälje pärast. Ülesse kutsutakse kõiki eestlasi.  

«Tallinna Kodukirurgia Eraülikooli kliimaprofessor ning Nelli Teataja Vasara rohepöörde osakonna juht Jaak Leer teavitas Eurovisiooni korraldajaid ürituse kohutavast ökoloogilisest jalajäljest!» teatas Nelli Teataja Facebookis. Postitusest selgub, et hiljuti läbis Nelli ka ühe ajakirjandusajaloo võimsaima kliimapöörde-etapi. «Loobusime kontoriruumidest, sest hindame energiakokkuhoidu ning lisaks ka ajakirjandusvabadust. Head lood ei sünni kallis kontoris konutades!» lisati postituses. 

Tegu ei olnud aga ainsa postitusega. Täna hommikul kutsuti ka kõiki eestlasi boikoteerima Eurovisioon. «Peatage arulage energia- ja ressursikulu kohe!» kirjutati Facebookis. 

«Homod ja heterod ajakirjanikud Eesti vanimast iganädalasest ajalehest «Nelli Teataja» nõuavad, et inimesed boikoteeriks Eurovisiooni lauluvõistlust kohutava ökoloogilise jalajälje tõttu,» kirjutas Jaak Leer Eurovisiooni Facebooki postituse alla. 

Vaata postitusi allpool! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles