Rootsi areen hakkab kandma varalahkunud Avicii nime: ta oleks äärmiselt uhke!

Elu24
Copy
Диджей Avicii
Диджей Avicii Foto: SOCIAL MEDIA / REUTERS

2018. aastal lahkunud Avicii pärand elab tema kodumaal Rootsis edasi: riigi üks populaarsemaid areene nimetatakse ümber Avicii Arenaks.

Maailmakuulsa DJ surmast möödus 20. aprillil kolm aastat. Rõõmustavast uudisest teatas Avicii isa kolmapäeval. Stockholmi siseareen kandis varem nime Ericsson Globe ja 2009. aastani nimetati seda Stockholm Globe Arenaks. 

«See oli märkimisväärne verstapost Timi karjääris, kui ta üheksa aastat tagasi siin mängis. Ta oleks äärmiselt uhke, et see tänapäevane ikooniline hoone kannab tema nime,» kirjutab Avicii isa Klas Bergling oma avalduses.

Avicii, kodanikunimega Tim Berling, suri 2018. aastal vaid 28-aastasena. Avicii oli varem põdenud ägedat pankreatiiti, osaliselt liigse joomise tõttu. Pärast sapipõie ja pimesoole eemaldamist 2014. aastal tühistas ta taastumiseks hulgaliselt esinemisi. 2016. aastal teatas artist, et teeb muusikaga lõpparve, kirjutab Associated Press. 

Grammyga auhinnatud Avicii hullutas fänne kogu maailmas ja muusikamaastikul peeti hitimeistrist väga palju lugu. Festivalidel oli Avicii enamasti peaesineja. Tema hittide seast leiab sellised lood nagu «Levels», «Wake Me Up», «Hey Brother» ja «Waiting For Love».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles