Eesti 2020. aasta parim käsipallitreener enne finaalseeriat: läheme noortega lahingut andma

Elu24
Copy
2019. aasta Eesti käsipalli meisternaiskond Reval-Sport/Padise
2019. aasta Eesti käsipalli meisternaiskond Reval-Sport/Padise Foto: Eesti Käsiipalliliit

Kolmapäeval lähevad Eesti naiste käsipalli meistrivõistluste avalahingus kokku Reval-Sport ja Reval-Sport/Mella. Finaalis kohtuvad põhiturniiri kaks parimat naiskonda. Medalid jagatakse välja eurokarika põhimõttel, kus parimad selguvad kahe mängu kokkuvõttes.

Reval-Sport ja Reval-Sport/Mella on tänavu omavahel kohtunud neli korda. Kuigi kõigis põhiturniiri kohtumistes on peale jäänud Reval-Sport, siis hooaja seni tähtsaimas kohtumises, intrigeerivas karikafinaalis, alistas Mella karistusvisete järel rivaali 22:21. Kui Reval-Spordi võistkonna põhitegijate hulgas on mitu kogenud mängijat, eesotsas välismaal mänginud koondislaste Maarja Treimani ja Janeli Patrailiga, siis Mella noori ja uljaid mängijaid juhendab treeneripingil väga kogenud Ella Kungurtseva.

«Hooaeg on olnud maailma olukorrast tulenevalt keeruline. Jaanuaris-veebruaris hakkasime jõudma heasse vormi, kuid osa tüdrukute isolatsioon mõjutas treeningute kvaliteeti ning seetõttu oli meil kaitses probleeme oma mängu käima saamisega,» ütles Reval-Sport/Mella juhendaja Ella Kungurtseva, kes valiti eelmisel aastal Eesti parimaks käsipallitreeneriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles