Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Ülinõudlik Horvaatia tiktokitar tõmbas sae käima: kohv ja jalutuskäik pole mingi deit!

Copy
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž.
Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž. Foto: TikTok/Koko Beaute

Kaunis tiktokker jagas lühivideos oma arvamust, milline on sobilik kohting ja milline mitte. Naise kõrged ootused tekitasid omajagu pahameelt, mistõttu lahvatas suur arutelu selle üle, kas ta nõuab ehk meestelt liiga palju.

TikToki ja Instagrami mõjuisik Kornelija Slunjski, tuntud ka kui Koko Beaute, sai peale video postitamist sotsiaalmeedias tuhandeid kommentaare, kus kritiseeriti tema rangeid standardeid. Video kandis pealkirja «Ei meestele, kes ei pinguta». Juttu alustas kaunitar lausega: «Ma ei aktsepteeri kohvi ega jalutuskäiku kohtinguna». Tema sõnul peaks olema kohting siiski midagi enamat.

«Esiteks, ma ei ole koer, keda tuleb jalutada. Teiseks on mul kodus Nespresso masin, mis töötab suurepäraselt,» sõnas Kornelija. Ka baaris joomine pole tema jaoks sobiv variant: «Sa joodad mind täis ja viid mind taas koju.» Tiktokkeri arvates on ainus õige lahendus õhtusöök.

Videot jagati ka Redditis, kus sellele anti pealkiri «McDonald'sisse minek». Seda kommenteeriti üle viie tuhande korra ja peamiselt peeti naise väljaütlemisi lihtsalt piinlikuks. «Ma loodan, et tal ei õnnestu ühtegi suhet leida,» kirjutas üks.

Suunamudija jätkas kriteeriumite loetlemist. «Sa võtad mind peale ja me läheme restorani,» ütles ta. «Vaatame üle su lauakombed, mida sa tellid ja kuidas sa söögipulkasid hoiad,» jutustas naine ja lisas, et tema eesmärk on kohtingul meest uurida.

Kornelija suured ootused väljenduvad ka tema teistes postitustes. «Kust ma tulen, ja see on Euroopa (Horvaatia), maksavad mehed esimese, teise, kolmanda või mis tahes muu eest … kõigil kohtingutel,» ütles naine ning selgitas, et kuna teda nii kasvatati, siis tema oma meelt ei muuda. Kaunitari sõnul ei saaks ta kunagi olla koos mehega, kes palub tal esimesel kohtingul maksta.

Kommentaariumis tõdeti, et ehk pole asi vaid karmides standardites, vaid hoopis milleski muus. «See on sotsiaalse teadlikkuse ja emotsionaalse intelligentsuse puudumine ning lõpuks ebaküpsus,» teatas üks.

Vaata videot allpool!

Tagasi üles