TUNNED ÄRA? ⟩ Tuntud lauljanna kehastus uues muusikavideos maffiabossiks

MUSA portaal
Copy
Triin Lellep uues muusikavideos
Triin Lellep uues muusikavideos Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Kui selle loo esimesed noodid kirja sain, tekkis kohe idee, et videos saab olema maffiabosside omavaheline arveteklaarimine ja tüssamine,» rääkis Triin Lellep uue loo «Ma ei ole enam see!» muusikavideost. 

«Seda, et ma tegelikult hoopis ise meheks kehastun, poleks ma osanud ette näha, see oli põnev transformatsioon ja mõned mu sõpradest ei tundnud ära, et see «veidrik korstnapühkija» olin mina.»
 
«Kirjutasin selle loo juba paar aastat tagasi Pariisis. Nüüd kohtudes C-Jamiga ja alustades koostööd, tekkis idee sahtlis seisnud lugu ka kuulajateni tuua,» rääkis Lellep MUSA portaalile. «Pärt Tarvas tegi arranžeeringu ja algselt plaanis olnud rahulik kulgemine muutus tormiliseks tšellode kriiksutamiseks, lugu muutus sada protsenti ja see oli väga põnev teekond,» lisas lauljanna.

Suvel plaanib lauljanna naasta Prantsusmaale, kus teda ootab kontserttuur. «Aga ees ootavad ka põnevad filmivõtted Eestis, mida ootan erilise põnevusega,» rääkis Lellep suveplaanidest. Praegu on siiski veel ebakindel aeg ja muusik pikemaid plaane ei tee. «Kas sügis tuleb Talllinnas või Pariisis, näitab aeg.»

Video esitlus on kell 11, jääme ootama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles