PILDID ⟩ Osa Cristiano Ronaldo autokollektsioonist laaditi ööpimeduses reka peale

Elu24
Copy
Portugali vutitäht Cristiano Ronaldo autoroolis.
Portugali vutitäht Cristiano Ronaldo autoroolis. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Portugali jalgpallitähe Cristiano Ronaldo jätkamine Itaalia suurklubis Torino Juventus näib iga päevaga üha ebatõenäolisem.

2018. aastast Juventust esindanud 36-aastasel Ronaldol järgmiseks hooajaks lepingut pole. Liiguvad kõlakad, et mees siirdub tagasi oma kunagisse koduklubisse Manchester Unitedisse või kolib üldse kodumaale Portugali. Üks on selge – Juventuses jätkamisest pole Ronaldo huvitatud.

Staarmängija on järgmise hooaja plaanidest vaikinud, kuid Torinos möödunud nädalalavahetusel üles võetud kaadrid kinnitavad, et muutused on tulemas. Kohalikul meedial õnnestus jäädvustada, kuidas vutistaari eramu juurest tema rikkalik ning väärtuslik autokollektsioon reka peale pandi. Kohaliku meedia teatel sõidutatakse Ronaldo kallihinnalised masinad Lissaboni. 

Ronaldo jäi ka ise filmikaadritele ning vutiäss juhendas töötegijaid portugali keeles.

Reka peale mahutati seitse autot. Ronaldo automaitse on sportlik: Lissaboni poole alustasid teekonda teiste seas Ferrari, Lamborghini ja Bugatti.

Ronaldo läbisaamine võistkonnakaaslastega pole kiita. Hiljuti otsustas vutimees trenni asemel erakopteriga uut autot ostma minna. See vihastas aga meeskonnakaaslasi, kes ei talunud, et ühele mehele on tiimis lubatud rohkem kui teistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles