VIDEO Miljonite jälgijatega Rootsi juutuuber viskas nalja Eesti eurolugude üle ja tõi humoorikaid võrdlusi

Elu24
Copy
RoomieOfficial. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž.
RoomieOfficial. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž. Foto: Youtube/RoomieOfficial

Ligi 8 miljoni jälgijaga Youtube'i konto RoomieOfficial omanik kuulas läbi aastate Eurovisioonil osalenud lugusid. Videosse jõudsid ka kaks Eesti lugu, mis pakkusid küll juutuuberile nalja, kuid eriti kõrgelt ta neid ei hinnanud. 

Suure jälgijaskonnaga Roomie videote seast leiab sadu muusikalisi paroodiaid ja reaktsioonivideoid. Iga aasta on mees andnud hinnangu ka Eurovisioonil osalevatele lugudele. 

Mees lahterdas eurolood heaks ja halvaks. Paraku maandus Uku Suviste lugu «The Lucky One» selles viimases rühmas. «Järgmine riimuv tähestikuline laul, jess!» rääkis juutuuber. Mees tõdeb, et talle on alati palju nalja pakkunud just need riimuvad laulud, kus sõnadel tegelikult mingit loogikat pole. «See on väga halb ja väga naljakas, toob mulle alati naeratuse suule,» lisas ta. 

«Ma vajan neid sõnu oma ellu!» sõnas ta. Juutuuberit üllatas ka Uku vette viskumise klipp. «Ma arvasin, et see on laivis. Oh, nad petsid mind. Ma arvasin, et see oli see õige esineja,» rääkis ta, vaadates klippi muusikavideost. Samuti tundus talle, et Ukul on raskusi kõrge noodiga: «Oh, ta on hädas selle täishäälikuga. See on keeruline».

Samuti võttis juutuuber luubi alla 2008. aasta Kreisiraadio loo «Leto svet». Peeter Oja meenutas talle õige pisut Fred Flinstone'i multifilmist «The Flintstones». «Vinge!» sõnas Roomie ja laulis Kreisiraadioga kaasa. «Ma ei ole seda lugu kunagi varem kuulnud. Kui kaasahaarav see on!» sõnas ta, kuid lahterdas ka «Leto sveti» halbade eurolugude alla. 

Vaata juutuuberi reaktsioone allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles