UUS LUGU ⟩ Ott Lepland pani fännide reisiklipid muusikavideosse, vaata, kas leiad tuttavaid

MUSA portaal
Copy
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Pressifoto

Ott Leplandil ilmus suvine lugu «Maailm me käes» koos kuuma muusikavideoga, milles kasutati ohtralt fännide saadetud reisivideoid.

«Tegemist on helge ja meloodilise palaga, mis jutustab kord olnud positiivsete emotsioonide taaskogemisest koos oma lähedaste inimestega, ning laul haakub oma olemuselt hästi ka peagi algava aastaajaga,» ütleb Ott enda uue loo kohta.

Lugu sündis koostöös noore andeka produtsendi ja helilooja Frants Tikerpuuga. Ühist tööprotsessi hindavad mõlemad mehed väga kõrgelt. «Koostöö oli väga ladus ja mõnus. Saime loo tehtud heas tempos ja ühel meelel,» kiidab Lepland noort kolleegi.

Loo video autor on noorema põlvkonna särav täht Kateriine Krigul. «See on meie teine koostöö Otiga ning sukeldusin projekti suure sisemise põlemisega, sest Ott on väga hea materjal, kellega koos vingeid asju teha. Temas on see miski – võime olla pööraselt koomiline ning järgmisel hetkel rabada täieliku draamaklassikaga,» kiidab Kateriine video peaosalist.

«Inimestel on pidev soov ja vajadus meenutada olnud aegu ning unistada helgest tulevikust, samas mitte tahta märgata seda reaalsust, kus nad parasjagu viibivad. Sellest mõttest ajendatuna lõime video peaosalisele täiesti oma maailma, kus ta siis tüünelt kulgeb,» räägib video saamisloost kaasprodutsent Danel Pandre.

«Kutsusime inimesi üles, et nad saadaksid meile oma reisivideoid ning valisime rohkem kui paarisajast saadetud klipist välja kümneid looga hästi haakuvaid reisimeenutusi, mida siis ka uues videos näha saate,» kiidab Ott oma muusika fänne, kes üleskutsega väga hästi kaasa tulid.

«Igal juhul ma loodan, et igaüks, kes seda laulu kuulab, leiab sealt enda jaoks midagi, mis teda positiivses võtmes kõnetab ja häid emotsioone pakub,» võtab uue looga kaasneva kokku loo autor ja esitaja Ott Lepland.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles