UHKE VIDEO Haapsalu peatänav saab uue ilme: tulemus on enam-vähem sarnane videos nähtavaga!

Elu24
Copy
Haapsalu peagi valmiv Posti tänava remont. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž.
Haapsalu peagi valmiv Posti tänava remont. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž. Foto: Youtube

Reedel nägi päevavalgust animeeritud video Haapsalu Posti tänavast, mis suvel remonti läheb ja värske välimuse saab. Tuleb tõdeda, et lõpptulemus tõotab tulla väga peen, viks ja viisakas!

Haapsalu linnapea Urmas Sukles jagas eile vastvalminud videot oma Facebookis. «Suvel hakkame Posti tänavat remontima ja tulemus on enam-vähem sarnane videos nähtavaga,» kirjutas Sukles postituses. 

«Videos üks juht küll vist juua täis, kriipis vist teise auto külje ära... Aga tore, et puud kahel pool tänavat alles. Kui nüüd tänavavalgustuse ka oleks võimalik 10 korda soodsamalt teha...» naljatati videot jagades. Tõsi ta on, 41. sekundil tõesti midagi taolist toimub. Ka pisut nalja peab saama!

Eelmise aasta augustis selgus, et riik eraldab Haapsalu linnasüdant läbiva Posti tänava renoveerimiseks miljon eurot, mis tuleb ära kasutada selle aasta lõpuks, kirjutab ERR. Algselt plaanis linn ehitada tee 1,32 miljoni euroga, kuid hanke käigus selgus, et odavaim pakkumine oli koguni 3,615 miljonit eurot.

Linn plaanis Posti tänavat uuendada 1,3 miljoni euroga, millest miljon tulnuks riigi transiitteede toetusest ja 300 000 eurot olnuks linna omaosalus. Reedel, 14. mail andis Haapsalu volikogu linnale laenu võtmiseks loa, vahendab Lääne Elu. 

Vaata Posti tänava videoeskiisi allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles